OĞLUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVÜP UÇURUMA ATTILAR

OĞLUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVÜP UÇURUMA ATTILAR

Arabasıyla uçuruma attılar.

ADANA'nın Kozan İlçesi'nde kimliği belirsiz 4 kişi tarafından öldüresiye dövüldükten sonra otomobiliyle birlikte uçuruma atılan 37 yaşındaki Ali Yavuz Yüce yaşamını yitirdi.

Olay, dün öğle saatlerinde Kozan İlçesi'nin Ergenuşağı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk babası lahmacun ustası Ali Yavuz Yüce yönetimindeki 01 NN 936 plakalı otomobili ile Karahanlı-Senir Mevkii'ne geldiğinde araçta bulunan 14 yaşındaki oğlu Doğukan ve yeğenleriyle birlikte fotoğraf çektirmek için durdu. Bu sırada Yüce, yanlarına gelen 4 kişiyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine 4 kişi, Ali Yavuz Yüce'yi oğlu ve yeğenlerinin gözleri önünde dövdü. Şüpheliler, öldüresiye dövdükleri Yüce'yi önce otomobiline bindirdi, ardından otomobili uçurumdan yuvarladı.

Yeğenlerinin telefonla aradığı yakınları tarafından uçurumdan çıkarılan Yüce, ambulansla götürüldüğü Kozan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma, Doğukan Yüce'nin ifadesi üzerine, olay yerinin yakınındaki Bereket Barajı'nda çalışan 4 güvenlik görevlisini gözaltına aldı. Şüpheliler daha sonra ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.

Ali Yavuz Yüce, otopsinin ardından gözyaşları arasında defnedilirken, Şevkiye Mahallesi'nde taziyeleri kabul eden eşi Gülcan Yüce olayın araştırılıp suçluların cezalandırılmasını istedi. Güreşle uğraşan ve dereceleri bulunan Doğukan Yüce ise, babasını dövüp otomobille uçurumdan yuvarlayan 4 kişinin güvenlik görevlisi olduğunu öne sürerek, "Bilmediğim bir nedenden dolayı tartıştılar. Daha sonra bu 4 kişi babamı zorla otomobile bindirip iterek uçurumdan yuvarladılar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı