Oğlunun eşcinsel ilişkisine şahit olan kadın boğulup toprağa gömülmüş

Oğlunun eşcinsel ilişkisine şahit olan kadın boğulup toprağa gömülmüş

Eskişehir'de 10 yıl önce 80 yaşındayken kaybolan Gülsüm Ç.'nin kan donduran bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Akıllara durgunluk veren olay şöyle gelişti: İ.Ç. geçen 30 Mayıs'ta polise başvurarak 10 yıldır kayıp olan annesi Gülsüm Ç.'nin, arkadaşı İ.B. tarafından öldürülmüş olabileceği iddiasında bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan İ.B. suçlamaları kabul etmedi. Herhangi bir delil ve ceset bulunmayınca İ.B. serbest bırakıldı. 

İKİNCİ KEZ GÖZALTINA ALINDILAR


Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda İ.B. ile İ.Ç.'yi yeniden gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada İ.Ç., annesi Gülsüm Ç.'nin evde kendisini arkadaşı İ.B. ile eşcinsel ilişki sırasında gördüğünü, bunun üzerine İ.B.'nin annesini boğarak öldürdüğünü, cesedi de Seyitgazi İlçesi yakınlarındaki Taşlık mevkiine götürerek burada dranaj kanalı içine atıp üzerini toprakla kapattıklarını itiraf etti.


(61 yaşındaki İ.Ç.)

İNSAN İSKELETİ BULUNDU


Polis ekipleri, alınan ifadeler doğrultusunda belirtilen yerde yaptıkları kazı sonucunda 10 yıldır kayıp olan Gülsüm Ç.'ye ait olduğu sanılan insan iskeleti ile kırmızı renkte bez elbise parçaları buldu. İnsan iskeleti Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer, İ.B. ile İ.Ç.'nin gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

(36 yaşındaki İ.B.)
 

 

İlgili Haberler