ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI 1 ÖLÜ 1 YARALI

ÖFKELİ KOCA DEHŞET SAÇTI 1 ÖLÜ 1 YARALI

HATAY'ın Samandağ İlçesi'nde 33 yaşındaki Mehmet Ali Bakımcı, tartıştığı eşi 27 yaşındaki İpek Bakımcı'yı pompalı tüfekle öldürüp baldızı 21 yaşındaki Ebru Taşar'ı da yaraladı.İlçenin Uzunbağ Mahallesi'nde oturan Mehmet...

HATAY'ın Samandağ İlçesi'nde 33 yaşındaki Mehmet Ali Bakımcı, tartıştığı eşi 27 yaşındaki İpek Bakımcı'yı pompalı tüfekle öldürüp baldızı 21 yaşındaki Ebru Taşar'ı da yaraladı.

YANINDA TÜFEK GETİRMİŞ

İlçenin Uzunbağ Mahallesi'nde oturan Mehmet Ali Bakımcı, öğle saatlerinde ismi açıklanmayan kayınpederinin işlettiği lokantaya gitti. İddiaya göre Bakımcı, burada henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi İpek Bakımcı ile tartıştı. Tartışma alevlenince Bakımcı, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine rastgele ateş etti. İpek Bakımcı olay yerinde yaşamını yitirirken, o sırada lokantada bulunan kardeşi Ebru Taşar da yaralandı.

KATİL KOCA KAYIPLARA KARIŞTI

Samandağ Devlet Hastanesi'ne götürülen Taşar'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İpek Bakımcı'nın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kaçan katil zanlısı Mehmet Ali Bakımcı'yı yakalamak için polis geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı