Öfkeli damat dehşet saçtı: 4 yaralı

Öfkeli damat dehşet saçtı: 4 yaralı

2’si tüfekle açılan ateş sonucu saçmalarla olmak üzere 4 kişi yaralanırken, Ç. ve beraberindeki arkadaşı olay yerinden kaçtı.

Şanlıurfa'da 38 yaşındaki Muharrem Ç., evi terk eden eşi İkram Ç. ile barışmak için beraberinde arkadaşıyla birlikte gittiği kayınpederinin evinde dehşet saçtı. 2’si tüfekle açılan ateş sonucu saçmalarla olmak üzere 4 kişi yaralanırken, Ç. ve beraberindeki arkadaşı olay yerinden kaçt
 

Daha önceden aralarındaki bir tartışma nedeniyle babaevine giden eşi İkram Ç.’yi almaya giden Muharrem Ç., kayınbabası Halil Ç., kaynanası Zeynep Ç. ve kayınbiraderi Ali Ç. ile tartışmaya başladı.
POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI


Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada yanında getirdiği pompalı tüfeği çıkartan Muharrem Ç. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı, karşı tarafa ateş açtı. Olayda İkram Ç. annesi Zeynep Ç., babası Halil Ç. ve kardeşi Ali Ç. yaralandı.



 

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR


Yaralılardan Zeynep ve İkram Ç. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Ali ve Halil Ç. ise Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, saldırıyı düzenleyen şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
 
Damat Muharrem Ç.’nın kiralayarak olay yerine geldiği otomobilin ise camlarının kırıldığı ve çeşitli yerlerinde kurşun izlerinin olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

posta
 

İlgili Haberler