ODTÜ Yolu Çöktü Ankara'ya Deniz Geldi

ODTÜ Yolu Çöktü Ankara'ya Deniz Geldi

GÖKÇEK ANKARA'YA DENİZ GETİRDİ

Yaklaşık 18 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanlığı İşinde yaptığı bir çok işte sansasyonel projelere imza atan Melih Gökçek, büyük tepkiler alan ODTÜ'den yol geçirme projeside aynı akibete uğradı. Günlerdir bazı semtlerde su kesintisi uygulanan Ankara'da şimdide ODTÜ yolu inşaatında yine plansız programsız yapılan çalışma su borusunun patlamasına neden oldu. Bir çok güçük gölet meydana geldi. Ankaralılar, "Melih Gökçek Ankaraya Deniz Getirdi" şeklinde espiri yapıyorlar.

YAPTIĞI BİR ÇOK İŞTE SORUN ÇIKIYOR

Gökçek'in başarısızlıkları nedense medyada hiç yer almıyor ama Ankaralının dertleri bitmek bilmiyor. Ankara'da olup bitenler mizah dergilerine konu olmaya devam ediyor. Ankaray'ın bir istasyonundan su çıkıyor, tramvaya vinç çarpıyor,Metro tünelinde bir insan sulara kapılıp hayatını kaybediyor, doğalgaz güvenlik sisteminin çalışmadığı iddia ediliyor,yaptırdığı yer altı geçitlerine sağnak yağmurlarda su doluyor, ördekler yüzüyor. En sonda tüm tepkilere rağmen usulsiz ve yasa dışı olarak baskında araziye girip kestiği ağaçların üzerine yol yapmaya başlayan Gökçek'in adamları bu seferde su borusunu patlatıp, yolun göçmesine neden oldu.

BU MANZARAYI GÖRENLER ANKARAYA DENİZ GELDİ DİYE DALGA GEÇİYOR

 
Su borusunun patlamasıyla birlikte ODTÜ giren A4 kapısı giriş yolu yeni yapılmakta olan yolun üzerine çöktü. Çökme nedeniyle A4 kapısı giriş yolu trafiğe kapatılırken öğrenciler yaya olarak ODTÜ'ye giriş yapıyor.