ÖDEV İÇİN MEKTUPLAŞTIĞI SERİ KATİLE AŞIK OLDU

ÖDEV İÇİN MEKTUPLAŞTIĞI SERİ KATİLE AŞIK OLDU

Evleniyorlar.

Kaliforniya'da, kızının dünyanın en ünlü seri katillerinden biri olan Charles Manson'la evleneceğini öğrenen baba, sonunda bu evliliği onaylamak zorunda kaldı.

Bir okul projesinde kurbanlarından biri de Roman Polanski'nin eşi olan ünlü seri katil Manson'ın hayat hikayesini yazmaya başlayan Afton Burton, Manson'la mektuplaşmaya başlayınca seri katile aşık oldu. 18 yaşına geldiğinde sadece Manson'ın yattığı hapishaneye yakın olmak için şehir değiştiren Burton, 8 ay önce babasına evleneceklerini açıkladı. Buna itiraz eden Phil Burton, kızının bir seri katille evlenmesini istemediğini, bunu kabullenmeye mecbur bırakıldığını söyledi.

Annesi 16 yaşında bir hayat kadınıyken doğan Charles Manson, çocuk yaşlarda annesinin cezaevine girmesi nedeniyle hırsızlık yaparak geçinmeye başladı ve sonrasında aralarında ünlü yönetmen Polanski'nin hamile eşinin de bulundugu 8 kişiyi öldürerek seri katiller listesine girdi. Kaliforniya Hapishanesi'nden ömür boyu hapse mahkum olduğu için hiçbir zaman çıkamayacak olan Manson'a hayranlarından mektup yağıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı