ODA 1.5 TRİLYONUNU FAİZİ İLE GERİ ALDI

ODA 1.5 TRİLYONUNU FAİZİ İLE GERİ ALDI

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması hakkında verilen takipsizlik kararının kesinleşmesinin ardından, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in el konulan 400 bin TL, 320 bin Euro ve 90 bin Doları da faiziyle iade...

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması hakkında verilen takipsizlik kararının kesinleşmesinin ardından, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in el konulan 400 bin TL, 320 bin Euro ve 90 bin Doları da faiziyle iade edildi.

HABBANİ VALİZLE NAKİT ALMIŞTI GÜLER HAVALE ETTİ

Barış Güler, bugün avukatı Fehim Güneş ile birlikte Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Emanet Savcısı İbrahim Çiçek'e giderek gerekli belgelere imza atan Barış Güler, daha sonra adliye içinde bulunan Vakıfbank Şubesi'ne geçti. Güler, bankada tutulan paraları başka bir hesabına havale ettirerek adliyeden ayrıldı.

20 BİN TL FAİZ KAZANDI

17 Aralık soruşturması kapsamında, Barış Güler'in 400 bin TL, 320 bin Euro ve 90 bin Dolar'ına el konulmuştu. Güler'in bu parasına bir yıl içinde 20 bin TL faiz geldi.

HABBANİ'NİN DE PARALARI İADE EDİLMİŞTİ

Sabah saatlerinde de, 17 Aralık soruşturmasında Rıza Sarraf'ın adamı Abdullah Habbani'nin işyerinde bulunup el konulan 1 milyon TL, 800 bin Euro ve 60 bin dolar ile 2 kg külçe altın, 55 bin TL'lik faiziyle iade edilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı