O TAKIMLARA TFF'DEN  CEZA

O TAKIMLARA TFF'DEN CEZA

- TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, ulusal lisans almaya hak kazanamayan Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor, MKE Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdman Yurdu'na 3 puan silme cezası verdi.Kulüp Lisans Kurulu bugün...

- TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, ulusal lisans almaya hak kazanamayan Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor, MKE Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdman Yurdu'na 3 puan silme cezası verdi.

"TAKIMLARIN İTİRAZ HAKKI BULUNUYOR"

Kulüp Lisans Kurulu bugün yaptığı toplantıda, Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu eksikliklerini tamamlamaları için ek süreler verilen 7 kulübün ulusal lisans taleplerini reddederken, takımlara puan cezası verdi. Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Talimatı'na göre, PTT 1. Lig ekibi Samsunspor ve Denizlispor, Spor Toto 2. Lig ekipleri Orduspor, MKE Ankaragücü, Kahramanmaraşspor, Tarsus İdman Yurdu ve Bucaspor'a puan silme cezaları verildiği açıklandı. Bu sezon geçerli olmak üzere 3 puanları silinecek olan 7 kulübün, TFF Tahkim Kurulu'na itiraz yapma hakları bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı