"O GÜN GELİNCE HESAPLAŞACAĞIZ"

"O GÜN GELİNCE HESAPLAŞACAĞIZ"

Başbakan yandaş medyanın genel yayın yönetmenleriyle toplantı yaparak çok sert açıklamalarda bulundu. Toplantıya muhalif gazetelerin yöneticileri davet edilmedi.

Başbakan Erdoğan, yandaş medyasının genel yayın yönetmenleri ile Adile Sultan Sarayı'nda düzenldiği özel toplantıda önemli açıklamalar yaptı.Toplantıya sadece Sabah, atv, a Haber, Star, TV24, Akşam Yeni Şafak, Türkiye, Yeni Akit ve TGRT gibi hükumet yanlısı medya davet edilirken, muhalif gazetelerin yöneticileri davet edilmedi.
 
''YERLE YEKSAN OLACAKLAR''
 
Paralel yapıyla ilgili çok sert ifadeler kullanan Erdoğan, ''Rehavete kapılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Takiye, yalan, yenir-yutulur olmayan iftiralar. Haremimize varıncaya kadar iftiralar atıldı. Tabii bunun bir de hesap günü var. O gün gelince hesaplaşacağız. Yerleyeksan olacaklar. Zaten kaçan kaçana... Pensilvanya'ya, New York'a, Brüksel'e... Daha da kaçacaklar.'' dedi.
 
''ÜMMET PARÇALANIYOR''
 
Hükümete karşı oynanan oyunların 17 Aralık'ta başlamadığını belirten Erdoğan; "Bu komplolar 17 Aralık'ta başlamadı. Onun öncesinde Gezi eylemleri var. Onun öncesinde Anayasa referandumunun ardından yargıda oluşan yapı var. Anayasa Mahkemesi önünde gözü kapalı bir kadın heykeli var. Ama bunlar öyle değil. O yüzden neleri var, neleri yoksa inceleniyor. Eskiden hakaret davalarında lehimize karar verenler şimdi aleyhte karar alıyorlar. Alt mahkeme bize hak veriyor, yukarıdan 'Hakaret değil, ağır eleştiri' gerekçesiyle dönüyor.
 
Medyaya da sindirme davaları açıyorlar. Gazetelere tazminat davaları, kanallara yayın durdurma cezaları... Bakın; Güneydoğu'da bazı yerlerde BDP'ye tahminlerin çok üstünde oy çıktı. Çünkü, Paralel Yapı ve işbirlikçileri 'AK Parti dışında hangisi kuvvetliyse ona verin' dediler.'' ifadelerini kullandı.
 
 

Kaynak:Haber Kaynağı