O AKP'li Erdoğan'ı daha da kızdıracak

O AKP'li Erdoğan'ı daha da kızdıracak

AKP'yi zorda bırakan rüşvet ve yolsuzluk skandalının patlamasının ardından yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken AKP İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Twitter üzerinden yaptığı eleştirilerini sürdürüyor.

 ANKARA- AKP İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın istifasını Twitter'dan attığı mesajla değerlendirdi.

Kalkan, "Sayın Erdoğan Bayraktar'ın tavrı tüm siyaset adamlarına ibret olsun" dedi.

Kalkan diğer tweetlerinde ise şunları kaydetti:

-İdris Naim Şahin: "Hükümet etmede niyetinden emin olunmayan dar bir oligarşik kadronun tercih edildiği anlaşılmaktadır"ifadelerini kullandı.

-Kamu görevlilerinin çürük olup olmadığına yürütmemi karar verecek, yargı mı?

-Vatana ihanet suçunun, maddi ve manevi unsurları Türk Ceza Kanununda belirlenmiştir.

-Hiç kimse kişileri ve kurumları haksız ve dayanakasız yere suçlayamaz, lütfen yasalara ve hukuk gereken saygıyı gösterelim.

-Namuslular, en az namussuzlar kadar cesur olmak zorundadır. Aksi halde ülkemize yazık olur. Önce ahlak.

ERDOĞAN'A “SEN HIRSIZA BAK” DEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Haksızlığın, yolsuzluğun, hırsızlığın savunulması, korunması, örtbas  edilmesi ve cezasız bırakılması bize yakışmaz. Yola devam" diyerek Adli Kolluk Yönetmeliği’nin değiştirilmesi kararını sert dille eleştiren Kalkan, önceki gece de attığı tweetlerde eleştirilerini sürdürdü. "Bu ülke kimsenin  mülkü değil. Parti de kimsenin babasının malı değil" diye yazan Kalkan, "Herkes haddini bilecek" ifadesini  kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bakan Erdoğan Bayraktar'ın oğunun işyerini aramaya giden polislerin  tavırlarını eleştirdiğini hatırlatan Kalkan, "Şüphelinin evinin aranmasında, bacak bacak üstüne atan, yemek  yiyen polisi nasıl yargılayacaksınız? Sen hırsıza bak" demişti.









yurtgazetesi