NUSAYBİN'DE ŞEHİT VAR

NUSAYBİN'DE ŞEHİT VAR

1 Kasım seçimleri sonrası başlayan terör olaylarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre 300 şehit verildi. Nusaybin'de zırhı araca düzenlenen saldırıda bir polis memurunun şehit olduğu haberi geldi

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde sürdürülen operasyonlarda, Dicle Mahallesi'nde zırhlı aracın geçişi sırasında teröristlerin yerleştirdiği patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu zırhlı araç içerisindeki 1 özel harekat polis memuru şehit oldu. Verilen şehitlerin çoğu zırhlı araçlara düzenlenen saldırılarda meydana geliyor. Zırhlı denilen bu araçların asker ve polisimize demir tabut olması konusu ise hiç kimse tarafından sorulmuyor.

ZIRHLI ARAÇ YİNE KORUMADI

Nusaybin İlçesi 14 Mart tarihinde uygulanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan ve jandarma ile polis özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü operasyon, devam ediyor. Dicle Mahallesi'nde güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK'lılar tarafından önceden döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu araç içerisinde bulunan özel harekat şubede görevli bir polis şehit oldu. Güvenlik güçleri Dicle Mahallesi'ndeki operasyonlarına devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı