NUMAN KURTULMUŞ'UN REZA SARRAF MESAJI KİME GİTTİ

NUMAN KURTULMUŞ'UN REZA SARRAF MESAJI KİME GİTTİ

Numan Kurtulmuş Reza Sarraf'a ödül verme olayının mizansen olduğunu ve verdiği mesajın yerine ulaştığını söyledi. Kurtulmuş'un o mesajı kime gitti ?

 

 Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) düzenlediği organizasyonda Rıza Sarraf'a ödül vermesiyle ilgili,  "Ben o konuyla ilgili açıklama yaptım. 17- 25 Aralık ile bir ilgisi yok. Açıklamamdan sonra parti içinden hiç kimseden tepki gelmedi. Mesaj yerine gitti. Bize haber verilmeden bir mizansen hazırlanıyor. O törenin o şekilde yapılması büyük bir hataydı. Sonuçta geçti.  Benim ismim üzerinden kimsenin yorum yapmasını uygun bulmuyorum" dedi.

RIZA SARRAF NE KADAR VERGİ ÖDEDİ?

Öte yandan vergi rekortmenleri listesi açıklandı. Kendi beyanı ile tek başına Türkiye'nin cari açığının % 15'ini kapattığını iddia eden Reza Sarraf'ın vergi rekortmenleri listesinde 54. sırada olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar Reza Sarraf gerçekten cari açığın % 15'ini kapattıysa tahakkuk edecek vergi ile ilk 10 arasında olması gerekirdi değerlendirmesini yapıyorlar.

MİZANSEN İSE KİM HAZIRLADI

Numan Kurtulmuş olaya mizansen hazırlanmış şeklinde açıklama getirdi ancak o mizansenin kimler tarafından hazırlandığını ve amacının ne olduğunu dile getirmekten kaçındı. Numan Kurtulmuş'un konuya çok öfkelendiği ancak konuyu uzatmak istememesini ise kulislerde, mizansenin saray bağlantısı nedenine bağlanıyor

'KOALİSYON TOTO OYNAMAYALIM'

Kurtulmuş, koalisyon söylentileri ile ilgili olarak da "Koalisyon toto oynamayalım. Herkesin görüşleri alınacak. Bakanlık pazarları değil. Ana çizgilerin belirlenmesi gerekir bu kalıcı olur. Basit bir pazarlık olursa, kısa süreli olur. Pazarlıkta istikamet önemli" diye konuştu.

REZA ZARRAB'IN İZLENME REKORLARI KIRAN ÖDÜL VİDEOSU 

Kaynak:Haber Kaynağı