NUMAN KURTULMUŞ'A "MANİDAR" PLAKALI ARAÇ

NUMAN KURTULMUŞ'A "MANİDAR" PLAKALI ARAÇ

Burada basın mensupları Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a 06 FP 9618 sivil plakalı makam aracındaki ..

BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bindiği 06 FP 9618 sivil plakalı makam otomobilinin plaka harflerinin 'Fazilet Partisi'ni hatırlattığını söyleyen gazetecilere "Güzel bir tesadüf olmuş" dedi.

FAZİLET PARTİ PLAKALI ARABA TAHSİSİ

Karayolu ile Adapazarı'ndan Afyonkarahisar'a giderken Bilecik'e uğrayan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ilk olarak Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret etti. Kurtulmuş, ziyaretin ardından türbe önünde bir süre Bilecik Belediye Başkanı Akp'li Selim Yağcı, AKP Milletvekili Halil Eldemir ve Vali Yardımcısı Mustafa Güney ile bir süre sohbet etti.

BİLEREK Mİ TESADÜF MÜ?

Burada basın mensupları Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a 06 FP 9618 sivil plakalı makam aracındaki FP'nin eski Fazilet Partisi'nin hatırlattığını bunun özel olarak mı seçildiğini yoksa bir tesadüf mü olduğunu sordu. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş bunun üzerine eğilip aracın plakasına baktı ve ardından plakayı ilk kez gördüğünü söyledi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, plakanın Başbakanlığın özel plakalarından biri olduğunu belirterek, "Çok dikkatlisiniz. Tebrik ederim sizi. Fakat güzel bir tesadüf olmuş" dedi. Başbakan Yardımcısı Numan kurtulmuş daha sonra araca binerek Bilecik'ten Afyonkarahisar'a hareket etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı