NUMAN KURTULMUŞ; İKTİDARI RÜYANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ

NUMAN KURTULMUŞ; İKTİDARI RÜYANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ

Daha önce yaptığı bir açıklamada "Yeterli oyu almasak bile biz iktidarız" şeklinde açıklama yapan Numan Kurtulmuş dev imkanlar ile zor topladığı 5 bin kişiye "Biz iktidarız" dedi

BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "CHP ve MHP iktidar olacaklarına inanmadıkları için HDP bari barajı aşsın da ola ki bize iktidar yolu gözükür diyorlar. İktidarı ancak siz rüyanızda görürsünüz" dedi.

KARADENİZ'E KAMP KURDU

Başbakan Yardımcısı AKP Ordu 1'inci sıra milletvekili adayı Numan Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Ordu’nun Ünye İlçesi’ne gitti. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşma yaptı.

KAMPANYA ÇOK BAŞARILI VE KEYİFLİ GEÇİYORMUŞ

Kurtulmuş, muhalefet partilerin koalisyon dedikçe milletin AKP etrafında kenetlendiğini söyleyerek, "Kampanyanın bu kadar başarılı ve keyifli geçmesinin iki temel nedeni var, bunlardan birincisi muhalefet partileri CHP ve MHP tek başına iktidardan hiç bahsetmedi. İktidar olacaklarına inanmadıkları için HDP bari barajı aşsında ola ki bize iktidar yolu gözükür diyorlar. İktidarı ancak siz rüyanızda görürsünüz.

SURATLAR ASIK

Gelin bakalım Karadeniz’in vatansever insanlarına, Karadeniz gibi hırçın, Karadeniz gibi bereketli insanlarına deyin ki ‘Eğer biz gelirsek HDP ile koalisyon kuracağız, AKP’yi iktidardan indireceğiz’ deyin. Bunlar koalisyon dedikçe yine AKPi’ye çalışıyorlar, millet de AKP'nin etrafında toplanmaya başlıyor. Daha fazla toplanıyor, yolumuz açık olsun hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı