NİHAT HATİPOĞLU'NDAN ÇILGIN BENZETME

NİHAT HATİPOĞLU'NDAN ÇILGIN BENZETME

Dini programlar ile inanılmaz bir servet yapan Nihat Hatipoğlu yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bakın son programında ne yaptı?

TV'de yaptığı dini programlardan edindiği dillere destan servetiyle sık sık gündeme gelen ve bazen programına gelen sorulara evlere şenlik yanıtlar veren Nihat Hatipoğlu bu sefer ilginç birmkonuyla gündeme geldi. Cumhuriyet'in haberine göre, sosyal medyada büyük eğlence konusu haline gelen Hatipoğlu'nun son komedisi ise ünlü sinema filmi dizisi Yüzüklerin Efendisi" oldu.

ÜNLÜ SİNEMA FİLMİ KİMDEN ESİNLENDİ

Hükümete yakın havuz medyasının kanallarından ATV'de yaptığı dinci programlarla tanınan Nihat Hatipoğlu, Yüzüklerin Efendisi filminin, Hz Süleyman'ın hayatından esinlendiğini iddia etti.

HAZRETİ SÜLEYMAN'IN HAYATINI ANLATTI

Ramazan aylarında yaptığı programlardan aldığı ileri sürülen yüksek ücretlerle gündemde olan Nihat Hatipoğlu dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Hatipoğlu, Sultanahmet Meydanı'nda onlarca kişinin izlediği canlı yayınlanan programında Hz. Süleyman'ın hayatını anlattı. 

CİNLERE DALMA ÖĞRETEN PEYGAMBER

Hz. Süleyman'ın ordularının büyüklüğünü ve onun cinlere dalmayı öğrettiğini anlatan Nihat Hatipoğlu, parmağında bir yüzük olduğunu söyledi.

Hz. Süleyman'ın bu yüzüğünün Yüzüklerin Efendisi filmine de ilham kaynağı olduğunu söyleyen Hatipoğlu, dünyaca ünlü yapımda bu yüzüğün gücünün konusu işlendiğini ileri sürdü.

İŞTE O KONUŞMASI

Kaynak:Haber Kaynağı