NİHAT HATİPOĞLU HAKKINDA ŞOK İDDİA

NİHAT HATİPOĞLU HAKKINDA ŞOK İDDİA

atv’de dini içerikli Dosta Doğru programını yapan Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki oteline kaçak kat çıkıp, bitişikteki kamu arazisini üstüne geçirdiği iddia edildi.

Televizyonda yaptığı dini programlar ve aldığı yüksek ücretlerle adından söz ettiren Nihat Hatipoğlu, otel işine girdi. Hatipoğlu, ilk otelini Aya Sultan adıyla 2012 yılında hizmete açtı. Taraf gazetesinden Ayfer Çalıkıran'ın haberine göre, otel yapılan binanın yüksekliği önce 12.5 metreydi. Bina otele dönüştürülünce yükseklik 15.5 metreye kadar ulaştı. 

İmar planlarına aykırı olduğu belirtilen bu olayın ardından Hatipoğlu'nun 2013’te otelinin hemen arkasında bulunan bir başka binayı 4.5 milyon liraya satın aldığı iddia edildi. Habere göre, iki bina arasında bir de kamuya ait olan alan bulunuyordu. Bu alanın da Hatipoğlu'na verildiği belirtilirken, yeni bina çalışmalarında sona gelindiği ancak otelin henüz açılmadığı bildirildi.

MUHABİRİ TEHDİT İDDİASI

Taraf gazetesinde haberi hazırlayan Ayfer Çalıkıran'ın bu haber nedeniyle çeşitli tehditlere maruz kaldığı iddia edildi. Haber için fotoğraf çekmek üzere otelin bulunduğu bölgeye giden Çalıkıran, 3 kişi tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı