Nihat Doğan'ı rezil eden 'Aykırı' yayın

Nihat Doğan'ı rezil eden 'Aykırı' yayın

Nihat Doğan, Nihat Doğan olalı böyle eziyet çekmemiştir. Aykırı Sorular'a çıkan Nihat Doğan, Enver Aysever bastırdıkça sinirlendi. Sinirlendikçe de inciler saçtı.

Aykırı Sorular'a konuk olan sanatçı Nihat Doğan, ömrü hayatındaki en sıkıntılı anları yaşadı. Enver Aysever arka arkaya soruları patlattıkça bunalan Nihat Doğan, Deniz Gezmiş ve 'yoldaş' noktasında kendini kaybetti.

SUNUCUNUN ADINI UNUTTU

Nihat Doğan, Aykırı Sorular'da hayatının terini attı. Program süresinci eli ayağı dolanan Doğan, Enver Aysever'e de "Engin Bey" diye hitap etti. Enver Aysever araya girip ismini hatırlatmak zorunda kalınca da rengi daha da attı.

Kendini felsefeci olarak niteleyen Nihat Doğan, ünlü felsefecilerden bi-haber bir görüntü çizdi. Enver Aysever bu konuda üstüne gidip 'Marks'ı okudun mu' diye sorunca 'Hepsini okumadım. Ben Marks'ı kendime yakın bulmuyorum" yanıtını verdi.

DENİZ YOLDAŞ İNCİSİ

"Yoldaş" sözünün manasını bilmeyen Nihat Doğan, bunu manasını Enver Aysever'e sormak durumunda kaldı. Deniz Gezmiş'i yoldaşı olarak niteleyen Doğan, "Deniz Gezmişle halkların kardeşliği konusunda birleşiyoruz" dedi. Nihat Doğan bir adım daha ileri giderek, "Deniz Gezmiş'e uzanan eller kırılsın" diye konuştu.

AK PARTİ'DEN VEKİL OLMAM

Enver Aysever "Deniz Gezmiş kitapları nedeniyle öğrencilerin gözaltına alındığını" söyleyince Nihat Doğan bu kez "Ben AK partinin milletvekili değilim sadece gider oy veririm. Milletvekili de olmam. Onlara sorulacak soruları bana sormayın" dedi.

CHAVEZ CENAZESİ 30 BİN LİRAYA MAL OLMUŞ

Programda söz elbetteki Chavez'in cenazesine de geldi. Nihat Doğan, 'niye gittiniz oraya' sorusuna 'Ben Chavez'in de istismar edildiğini gördüğüm için gittim. Bir baktım öldüğü gün sosyal medyada herkes olmuş Chavez. Bütün Chavez fotoğraflarını koymuşlar Chavez aşağı Chavez yukarı. Hem Chavez'i koyuyorsun, adam ölmüş bir kere de cenazesine gitmiyorsun" dedi.

SOLCU GAFI

Bunun üzerine Enver Aysever, "Siz 30 bin lira harcamışsınız cenazeye gitmek için kaç kişi o parayı harcayıp gidebilir. Siz solcular gelmedi ben gittim diyorsunuz. Gariban 600 liraya çalışan solcu nasıl gitsin" deyince Nihat Doğan bu kez baltayı tam taşa vurdu.

-"Valla 30 senedir yaktıkları molotoflar, meşaleler, tekerler onlara bunlara verdikleri parayla..."

Bunun üzerine Aysever "solcuları molotof yakan olarak mı görüyorsunuz" deyince Nihat Doğan ne söylediğini farkına vardı ve "yok solcuları öyle görmüyorum" diyerek kırdığı potu düzeltmeye çalıştı.