NİHAT DOĞAN EN SEVİLDİĞİ ÜLKEDE BİLE YERLE BİR OLDU

NİHAT DOĞAN EN SEVİLDİĞİ ÜLKEDE BİLE YERLE BİR OLDU

Heyderli konuşmasına şöyle devam etti:"Nihat Doğan'ın tweetine ise tepkiler her geçen dakika daha da arttı ve sosyal medya hesabımıza 1 saat içinde yüzlerle tepki mesajları geldi.

MERSİN'de vahşice katledilen Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili attığı tweet nedeniyle eleştirilen Nihat Doğan'a Azerbaycan sosyal medyasında da gün boyunca tepki yağdı. Gündemde kalmak için yapmadığı tuhaflık kalmayan Arabeskçi Nihat Doğan canlı yayınlarda ağlayıp özür dilesede her geçn gün daha fazla batıyor. İşinden kovuldu,hakkında suç duyurusu yapıldı. Doğan'a sosyal medyada övgüler yağdırdığı AKP'li çevreler bile sahip çıkmadı. yetmedi, tepkiler yurt dışına taşti. İşte ayrıntılar.

SEVİLDİĞİ ÜLKEDE BİLE YERLE BİR OLDU

Ünlü arabeskçi Nihat Doğan'ın attığı "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" tweeti, Azerbaycan Türkçesine çevrilerek paylaşıldı ve gün boyunca sosyal paylaşım sitelerinde en çok konuşulan konu oldu.
Azerbaycan 'da faaliyet gösteren, azxeber.com haber sitesinin, Genel Yayın Yönetmeni, Sosyal Medya Uzmanı Hacıbey Heyderli bu konuyla ilgili DHA'ya açıklamalarda bulundu. Uzman Heyderli, Türkiye'de yaşanan bu insanlık dışı olayın, Azerbaycan medyasında da en az Türkiye'deki kadar yansıdığını belirtti.

AZERBAYCAN'DA SEVİLEN BİR SABATÇIYI

Bu tecavüz olayını haber yaptıktan sonra yüzlerce okuyucunun habere yorumlar yaptığını, Nihat Doğan'a ise tepkilerin çok olduğunu bildiren, Heyderli konuşmasına şöyle devam etti:
"Nihat Doğan'ın tweetine ise tepkiler her geçen dakika daha da arttı ve sosyal medya hesabımıza 1 saat içinde yüzlerle tepki mesajları geldi. Azerbaycan toplumu ülkemizde de tanınan ve bilinen bir sanatçının böyle konuşmaması gerektiğini söyledi. Düşünüyoruz ki, ünlü kişiler topluma verdikleri mesajlarda çok dikkatli olmalılar, Özgecan Aslan'a is? Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı