Niğde'de yasak aşk katliamı 3 Ölü

Niğde'de yasak aşk katliamı 3 Ölü

Niğde'de 1 yıldır yurt dışında çalışan Yasin Gündoğan çevresinde eşi ile ilişkisi olduğunu duyduğu kuzeni İshak Gündoğan ve eşi Rezzan Gündoğan'ı öldürdükten sonra intihar etti.

Niğde'nin Çiftlik ilçesinde Yasin Gündoğan, 4 çocuk annesi eşi Rezzan Gündoğan’ı ve onunla ilişki yaşadığını iddia ettiği amcasının oğlu İshak Gündoğan’ı tabancayla kurşun yağdırarak öldürdükten sonra aynı silahı başına ateşleyerek yaşamına son verdi.Posta'nın haberine göre, Olay dün saat 23.30 sıralarında Çiftlik’e bağlı Divarlı beldesinde meydana geldi. 1 yıldır Suudi Arabistan’da işçi olarak çalışan 37 yaşındaki Yasin Gündoğan , işyerinden izin alarak evine geldi.
 
İDDİALARI ÇEVRESİNDEN DUYDU

Yasin Gündoğan, çevresindekilerin, eşi Rezzan Gündoğan (34) ile kuzeni İshak Gündoğan (38) arasında ilişki olduğunu iddia etmeleri üzerine silaha sarıldı. Gündoğan, tabancayla eşi Rezzan Gündoğan’a kurşun yağdırdı.

KAHVEHANEDE KUZENİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Ardından evden çıkan Yasin Gündoğan, yakındaki kahveye giderek burada oturan amcasının oğlu 4 çocuk babası İshak Gündoğan’a ateş etti.

Kahvedekilerin korku dolu bakışları arasında daha sonra tabancayı başına dayayan Yasin Gündoğan, tetiği çekti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi gönderildi. Sağlık ekipleri Rezzan Gündoğan, İshak Gündoğan ve Yasin Gündoğan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

İlgili Haberler