NEHRE GİREN ÇOCUĞU KURTARMAK İSTERKEN BOĞULDULAR

NEHRE GİREN ÇOCUĞU KURTARMAK İSTERKEN BOĞULDULAR

Bir aileden 3 kişi...

GAZİANTEP'in Yavuzeli İlçesi'nde, serinlemek için Fırat Nehri'ne giren 14 yaşındaki Ramazan Zeybel ile onu kurtarmak için nehre giren 35 yaşındaki babası Zeki ve 15 yaşındaki ağabeyi Bekir Zeybel, boğuldu. Arama- kurtarma ekipleri tarafından baba ve iki oğlunun cesedinini çıkarıldığı sırada yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay, akşam saatlerinde Rum Kale mevkiinde meydana geldi. Ailecek Fırat Nehri kıyısına pikniğe giden Zeybel Ailesi'nin küçük oğlu Ramazan, serinlemek için nehre girdi. Bir süre sonra oğlunun suda çırpındığını gören baba Zeki Zeybel, nehre girdi. Babasının gözden kaybolması üzerine kıyıda bekleyen Bekir Zeybel'de suya girdi. Suya giren baba ile çocuklarının gözden kaybolması üzerine yakınları, durumu jandarma ve kurtarma ekiplerine bildirdi. Olay yeri yakınında balık tutan Mustafa Çelik isimli vatandaş ise suya girerek baba ile oğlu Bekir Zeybel'in cesetlerini kıyıya çıkardı.

Bölgeye sevk edilen jandarmalar, çevre güvenliğini aldı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı sualtı ekipleri tarafından yapılan çalışmada ise Ramazan Zeybel'in cesedi çıkarıldı. Baba ve iki oğlunun cesedinin çıkarıldığı sırada yakınları sinir krizi geçirdi. Cesetler, olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı