Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı Savaşı da Başladı!

Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı Savaşı da Başladı!

Dört Bir Taraf programında Nagehan Alçı ve Nazlı Ilıcak programın son bölümünde birbirine girdi.

 AKP ÇÖKÜYOR ORTAKLIK TARTIŞMALI HALDE

AKP ile Gülen Hareketi arasındaki dershane savaşı CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf'a Nagehan Alçı ile Nazlı Ilıcak polemiği şeklinde yansıdı.


AKP GAZETECİ DİNLEYEN MİT'ÇİLERİ DE SAVUNUYOR


Taraf gazetesinin MİT tarafından dinlenmesi sürecinde ortaya çıkan hukuk skandallarını eleştiren Nazlı Ilıcak istihbarat teşkilatı ve hükümeti topa tuttu. Hükümetin yasadışı gazeteci dinleyen MİT'çiler için soruşturma izni vermediğini hatırlatan Ilıcak, "7 Şubat'ta iktidarıma kastedildi diye soruşturma izni verilmedi peki bu dinlemeler için neden vermiyorlar?" diye sordu. Nagehan


Ilıcak "Bakın bu gazeteciler dinlendi. Tamam 7 Şubat'ta iktidarına kastedildi hükümetin. Ama bu gazeteciler kod isimle casus diye dinleniyor aynı süreçte, bütün Taraf gazetesi dinleniyor. Hadi 7 Şubat'ta iktidarına kastettiler diye soruşturma izni vermedin peki burada neden izin verilmiyor?" dedi.


SENİN HESAP VEREMEYECEĞİN ŞEYLER VAR AMA BENİM YOK!


Nagehan Alçı'nın Ilıcak'a hararetle itiraz etmesi üzerine alevlenen polemikte ilginç diyaloglar yaşandı. Nazlı Ilıcak Nagehan Alçı'ya, "Senin hesap veremeyeceğin şeylerin var ama benim yok" derken Alçı ise "Ben her şeye hesap veririm" dedi.

Kaynak : haberartiturk / eyra