Narkotik operasyonunda 15 tutuklama

Narkotik operasyonunda 15 tutuklama

Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu narkotik operasyonunda, adliyeye sevk edilen 27 kişiden 15'i tutuklandı.

Narkotik operasyonu kapsamında tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen 27 kişiden aralarından Eray Özbal'ın da bulunduğu 15 kişi tutuklandı. Mahkemeye sevk edilen Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Sarp Apak, Mehmet Erdem ve Gökçe Özyol'un denetimli serbestlik ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldığı öğrenildi. Serbest bırakılan sanatçıların 50 bin lira da kefalet ödeyecekleri öğrenildi.

Narkotik operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında birçok ünlü ismin de bulunduğu 48 kişi, dün sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmişti. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin savcılık sorgusu yapıldı. 7 savcı tarafından sorgulanan isimlerden Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Nehir Erdoğan, Ersin Korkut, Barış Günay, Kaan Uysaler, Selma Yılmaz ve Onur Buldu herhangi bir talep olmadan serbest bırakıldı.

Tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Sarp Apak, Mehmet Erdem ve Gökçe Özyol, 50 bin lira kefalet, yurt dışı yasağı ve denetimli serbestlik ile serbest bırakıldı. Ünlü isimler, Çağlayan Adliyesi çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan kendilerini bekleyen araçlara yöneldi. Araçlarına binen ünlü isimler adliyeden ayrıldı. Tutuklanan 15 kişi ise Metris Cezaevi'ne gönderildi.