Nagehan Alçı bu bu görüntülerini unuttu

Nagehan Alçı bu bu görüntülerini unuttu

Bir zamanlar canlı yayınlarda Atatürk'e " Diktatör " diyen AKP'li yazar Nagehan Alçı birden bire aniden fikir değiştirdi.

Uzun yıllardır 10 Kasım törenlerine ve milli bayramlarda Anıtkabir'e gitmekten imtina eden Erdoğan'ın birden bire konuşmalarında Atatürk'e yer vermesi, Milli Bayramlarda Anıtkabire gitmesi ardından Atatürk allerjisi olan tüm AKP'li yazarlar fikir değiştirmeye başladı.

BU SÖZLER UNUTULDU

Diğer AKP'lilerin "Atatürk sevgisi" temalı yazıları sürerken, seriye en son eklenen isim Nagehan Alçı oldu. Alçı'nın bugünkü yazısı CNN Türk ekranlarında söylediği sözleri akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Aziz Atatürk" çıkışı sonrası AKP'lilerin Mustafa Kemal Atatürk övgüsü içeren yazıları sürüyor.

AĞZINA GELENİ SÖYLÜYORDU

Yıllardır laiklik üzerinden Mustafa Kemal'i hedef alan isimlerden olan Nagehan Alçı, bugünkü yazısında, "Her sene 29 Ekim coşkulu kutlanır ama gördüğüm kadarıyla 15 Temmuz’dan sonra değişen bir şeyler var. O akşam hepimize yönelen tehdit ne kadar farklı olursak olalım bizleri ortak değerlerde kenetledi. 
Bu değerlerin başında da Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet geliyor" ifadelerini kullandı.

Aynı Alçı, CNN Türk ekranlarında Mustafa Kemal Atatürk'e ilişkin ağzına geleni söylemiş ve diktatör olduğunu iddia etmişti.

İlgili Haberler