MÜZMİN GELİN İLE NİHAT DOĞAN REZALETİ OLAY OLDU

MÜZMİN GELİN İLE NİHAT DOĞAN REZALETİ OLAY OLDU

Gece kulübü görüntüleri çıkan gelin adayı Hanife "Söylemezsem Olmaz" programında Nihat Doğan'ın hedefi oldu.

TV Kanallarının para makineleri haline gelen evlendirme programı rezaletlerinde skandallar bitmek bilmiyor. Şarkıcılıkta tutturamayınca rezalet çıkartmakla para kazanmaya başlayan Nihat Doğan ile, bir türlü evlenemeyen ünlü gelin adayı Hanife birbirine girdi.

HANİFE AĞZINA GELENİ YAZDI

Gece kulübü görüntüleri çıkan gelin adayı Hanife "Söylemezsem Olmaz" programında Nihat Doğan'ın hedefi oldu. Görüntüleri eleştirilince Hanife Instagram'dan ateş püskürdü. Star TV'de Zuhal Topal'la evlendirme programında gelin adayı olan Hanife'nin gece kulübü görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bu görüntülerden sonra "Söylemezsem Olmaz" Milliyet'in haberine göre, programında Nihat Doğan Hanife'yi fena eleştirdi. Hanife de Doğan'a Instagram hesabından cevap verdi.
 
"HANİFE PROGRAM İÇİN KAPANDI!"
 
Nihat Doğan, Ömür Varol ve Bircan İpek'in magazin gündemini tartıştığı program "Söylemez Olmaz"da Hanife fena şekilde eleştirildi. Gece kulübünden görüntüleri çıkan Hanife'nin aslında başının açık olduğu ve evlendirme programı için kapandığı iddia edildi.

BU REZALETLER İLE TV'LERDEN MİLYONLAR KAZANIYORLAR

Televizyonculukta rezalet çıkarmakla para kazanılan programların artık standartı haline gelen rezilliklerin RTÜK tarafından bir türlü farkedilmemesi yoğun bir biçimde eleştiriliyor. Sosyal medyada bu programların kaldırılması için imza kampanyaları düzenlenmeye başlandı.

fft16_mf8593744.jpeg

HANİFE'DEN TEPKİ GECİKMEDİ

Gelin adayı Hanife, Nihat Doğan'ın eleştirilerinin hedefi olunca sessiz kalmadı. Instagram'dan anında cevap veren Hanife programdakilere fena patladı.
 
YORUM YAPAN ŞAHIS ORTADA
 
Gelin adayı Hanife, kendisini "Söylemezsem Olmaz" programında eleştiren Nihat Doğan, Ömür Varol ve Bircan İpek'e cevap verdi. Fotoğrafın altına yaptığı yorumda "Bazı konuşmakla yaşamak arasına sıkışmış insanların beni incitmeye çalışan yorumlarına üzülmüyorum. Yorum yapan şahıs ortada, zihniyet ortada" diyerek ateş püskürdü.

İlgili Haberler