MÜZİSYENLER DERNEĞİNE SİLAHLI SALDIRI; 1ÖLÜ

MÜZİSYENLER DERNEĞİNE SİLAHLI SALDIRI; 1ÖLÜ

GAZİANTEP’te kimliği belirsiz kişiler tarafından Genç Müzisyenler ve Bestekarlar Derneği’ne yapılan silahlı saldırıda güvenlik görevlisi 35 yaşındaki Faruk Tek öldü

GAZİANTEP’te kimliği belirsiz kişiler tarafından Genç Müzisyenler ve Bestekarlar Derneği’ne yapılan silahlı saldırıda güvenlik görevlisi 35 yaşındaki Faruk Tek, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun vücuduna isabet etmesiyle yaşamını yitirdi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ÖLDÜRDÜLER

Olay, dün gece Kolejtepe Mahallesi’nde bulunan Genç Müzisyenler ve Bestekarlar Derneği önünde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kişiler plakası alınamayan otomobillerinden derneğin yakınında inerek, derneğe doğru geldi. Derneğin önüne kadar gelen silahlı saldırganlar, dernek binasına doğru tabancalarıyla rastgele ateş açmaya başladı. Dernek binasını kurşun yağmuruna tutan saldırganlar, otomobillerine binerek olay yerinden uzaklaştı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Saldırıda kapıda bulunan derneğin güvenlik görevlisi Faruk Tek, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Silah seslerini duyanların ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Tek, ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Hastanede tedaviye alınan Tek, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tek’in cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, polis olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı.

Polis, Faruk Tek’in ölümüne yol açan ve dernek binasını kurşunlayan şüphelilerin kimliklerinin belirlenip yakalanması için başlattığı çalışması sürüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı