MÜTEAHHİT SEVGİLİSİNİ VURUP İNTİHAR ETTİ

MÜTEAHHİT SEVGİLİSİNİ VURUP İNTİHAR ETTİ

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde 48 yaşındaki Şahin Demir, bir süre önce kendisinden ayrılan kız arkadaşı 33 yaşındaki Serap D.'yi çalıştığı eczanede tabancayla ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde 48 yaşındaki Şahin Demir, bir süre önce kendisinden ayrılan kız arkadaşı 33 yaşındaki Serap D.'yi çalıştığı eczanede tabancayla ağır yaraladıktan sonra intihar etti. Dehşet anları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

MERSİN'DE MÜTEAHHİTLİK YAPIYORMUŞ

Olay, Eski Ömerli Mahallesi 1307 Sokak üzerinde meydana geldi. Tarsus Kızılay Aile Sağlık Merkezi'nin karşısında bulunan bir eczanede çalışan eczane teknisyeni Serap D., iddiaya göre Mersin'de müteahhitlik yapan Şahin Demir ile bir süre arkadaşlık etti. İlk eşinden boşandığı belirtilen bir çocuk annesi Serap D., yaşanan bazı sorunlar nedeniyle Demir'den ayrıldıktan sonra savcılığa giderek koruma talebinde bulundu.

ALTINLARI GERİ VERDİ

Bunun üzerine Şahin Demir, Serap D.'den kendisine ait olduğunu iddia ettiği bir miktar altını geri istedi. Serap D. de altınlarını gelip almasını istedi. Akşamüstü eczaneye giden Demir, altını aldıktan sonra Serap D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Demir, yanında taşıdığı tabancasını çekip, Serap D.'ye bir el ateş etti. Sırtından yaralanan Serap D., canını kurtarmak için eczaneden çıkıp koşarak yakındaki bir eve sığındı. Ancak Demir, peşinden gidip genç kadını dışarı çıkardı. Bu sırada Serap D. aldığı kurşun yarasın nedeniyle yere yığılınca bu kez Şahin Demir, silahı kendi başına dayayıp tetiği çekti.

DURUMU AĞIR

Genç kadın ağır yaralanırken, Demir ise olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulansla hastaneye kaldırılan Serap D.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

ESKİ SEVGİLİSİNİ VURUP İNTİHAR ETTİ

Yaşanan dehşet anları, tüm çıplaklığıyla güvenlik kamerasına yansıırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı