MUSTAFA SANDAL ANTALYA'DA KONSERDEN SONRA HASTANEYE KOŞTU

MUSTAFA SANDAL ANTALYA'DA KONSERDEN SONRA HASTANEYE KOŞTU

Programın sonunda Mustafa Sandal, Belediye Başkanı Gül ve eşi Neşe Gül, Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi olan Simge'yi ziyarete gitti.

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen 'Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde şarkıcı Mustafa Sandal ve Simge konser verdi. Konseri sırasında fenalaşan ve tansiyonu düştüğü belirtilen Simge, hastaneye götürüldü.

BİR ANDA FENALAŞTI

Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ilçe stadında Mustafa Sandal ve Simge sahneye çıktı. Okan Karacan ve İpek Tanrıyar'ın sunuculuğunu yaptığı programda ilk olarak sahneye Simge geldi.

Sevilen şarkılarını seslendiren Simge bir ara fenalaştı. Konserine ara vererek mikrofonu vokalistine devreden Simge, sahne kenarına geldi.

Tansiyonu düştüğü belirtilen genç şarkıcı, sahne kenarında ayran içti. Daha sonra konserini tamamlayan Simge, korumalar eşliğinde araca alınarak ilçe merkezindeki özel bir hastaneye götürüldü. 

Simge'nin ardından sahneye Mustafa Sandal çıktı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sandal sıcak havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen hayranlarını coşturdu. 

'RUSLAR GELMEYE BAŞLADI'

Konser sonrası konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki turizmi geliştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, otellerin bayramda yüzde 100 olan doluluk oranının şu an yüzde 80 seviyesinde olduğunu söyledi.

Rus turistlerin yeniden Antalya'ya gelmeye başladığını da anlatan Başkan Gül, turizm sezonunun aralık ayının ortalarına kadar devam etmesini beklediklerini kaydetti.

SİMGE'YE HASTANEDE ZİYARET

Programın sonunda Mustafa Sandal, Belediye Başkanı Gül ve eşi Neşe Gül, Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi olan Simge'yi ziyarete gitti.

Hastane çıkışında konuşan Mustafa Sandal, yoğun konser temposu ve Kemer'deki sıcak hava nedeniyle bu tür sıkıntıların yaşanabileceğini belirterek, bunu önlemek için dengeli beslenmenin önemli olduğunu vurguladı. 

MANAVGAT'TA KONSER VERECEK

Şarkıcı Simge'nin arkadaşı doktor Ferim Ertan da sağlık durumunda tehlikeli bir durum olmadığını anlattı.

Korumasının desteğiyle hastaneden çıkan Simge ise iyi olduğunu belirterek, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde vereceği konser için hastaneden ayrıldı.

Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali bugün Emre Sertkaya ve Funda Arar konseriyle sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı