Müslüm Baba'da son durum!

Müslüm Baba'da son durum!

Müslüm Gürses'in yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor.

Müslüm Baba'da son durum!
15 Kasım 2012'de Memorial Şişli Hastanesi'nde operasyon geçiren ve sonrasında karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunu yaşayan ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor. 
 
 
 Gürses'in sağlık durumu hakkında yazılı açıklamayla bilgi veren Memorial Şişli Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nden Uz. Dr. Deniz Şener, ünlü sanatçının bir süre daha yoğun bakımda tedavi altında olacağını belirtti. Şener, “ Hastamızda ameliyat sonrası karaciğer ve böbrek yetmezliğinin yanı sıra mide- bağırsak şikayetleri oluşmuştu. Bu sorunlar tamamen ortadan kalktı. Durumunun iyiye gitmesi üzerine servis takibine alınması planlanmıştı. Ancak tekrar gelişen bir akciğer problemi nedeniyle yoğun bakım süreci uzadı. Böbrek ve karaciğer fonksiyonlarında herhangi bir sorun yok" diye konuştu. 
 
GENEL DURUMU İYİ 
 
Müslüm Gürses'in akciğerindeki sorunun, enfeksiyon riskine karşı uygulanan uzun antibiyotik tedavisi kullanımına bağlı olduğunu anlatan Uz. Dr. Şener, “Uygun tedavi ile akciğerdeki bu sorunu da kontrol altına alıyoruz. Dalgalanmalar gösteren, uzun bir yoğun bakım süreci yaşıyoruz. Genel durumu son günlerde daha da iyiye gidiyor" dedi.