MÜSİAD'DAN ŞOK DESTEK

MÜSİAD'DAN ŞOK DESTEK

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak yazılı açıklama yaptı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı: Olpak açıklamada şunlara yer verdi:

"Ülkemizin huzur, güven ve istikrarı önceliğimizdir. Bu noktada, önemli gündem maddemiz olan, kadim medeniyetimizin tarihinde ilk defa milletin tercihiyle gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminin, milletimizin sağduyusu ile en doğru şekilde sonuçlanacağından emin olduğumuzu bu vesile bir defa daha yinelemek isteriz.

Ve yine MÜSİAD görüşü olarak Türkiye'nin mevcut parlamenter sisteminin yapısında ve kurgusunda, günümüzün insan odaklı dünyasında çokça sözü edilen, kuvvetler ayrılığı sisteminin, aslında bir kuvvetler ayrılığından çok, kuvvetler kargaşası şeklinde tasarlandığını ve bu şekilde uygulanmakta olduğunu görüyoruz. Bu sistemin ana unsurları yeniden değerlendirilmeli ve milletimizin hakettiği bir sistem uygulamaya alınmalıdır. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra ülkemizin önündeki en önemli gündem maddesinin bu olduğunu düşünüyoruz.

Bu noktada, bugüne kadar ülkemizin siyasi hayatında, Belediye Başkanlığı dahil birçok noktada çok başarılı hizmetlerde bulunmuş, ilklere imza atmış bir lider olan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile getirmesini temenni ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı