'Mükremin Çıtır herkesi Feriştah mı sanıyor?'

'Mükremin Çıtır herkesi Feriştah mı sanıyor?'

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında çözüm sürecine ve akil insanlara dair sert eleştirilerde bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

- Başbakan masada olabilmek, kanlı pastanın kıyısından köşesinden kapabilmek için zilleti kendine yakıştırmıştır. Suriye'nin kuzeyinde PKK ve PYD ittifakı mevzilerini ve ele geçirdiği şehirleri korumak için her türlü karanlık işi çevirmektedir. Suriye'nin parçalanması ile bu resim netleşecek ve Başbakan Erdoğan'ın istediği resim böyle devam ederse bağımsız Kürdistan'ın Kuzey ayağı oluşacaktır. Görülüyor ki Başbakan İmralı'nın ve PKK'nın peşine takılmış ve milli gerçeklerden uzaklaşmıştır. ABD Başkanı Obama ile Erdoğan'ın 16 Mayıs'ta yapacağı görüşme her şeyi billurlaştırmıştır. Müslüman coğrafyasını şiddete boğan ABD'nin Dışişleri Bakanı bize barış dersi, insanlık dersi vermektedir! Üstelik bu bakan Anıtkabir özel defterine 'Türkiye vatandaşları' yazmıştır, bu bakan önce binlerce kilometreden niye buralara geldiklerini açıklamalıdır.

- Tüm bunlar AKP'nin küresel projelerin bir parçası olduğunu göstermektedir. Bunlar gerçek olursa ortada ne milli devlet, ne Türkiye kalacaktır. Ancak buna ne güçleri yetecek ne de pervasızlıkları yardımcı olacaktır. Kanlı emeller Türk milletine zarar veremeyecektir.

- Bizde ihaneti durduracak kudret vardır, burada bu salondadır. Değerli arkadaşlarım Türkiye AKP tarafından acı ve sancı verici bir süreci yaşamak zordunda bırakılmış, Türk milleti kuşatma altına alınmış, takke düşmüş kel görünmüştür.

- PKK'nın silah bırakması temennisi karşılık bulmamış, bu arada 4. BDP heyeti yeni mektupları alarak Kandil'e mektup göndermiştir. Bu ne bitmez bir mektuplaşmadır? Acaba Başbakan da bu mektuplaşmaya katılmakta, 'Acele cevap beklerim' diyerek kenarı çiçek süslemeli mektupları İmralı'ya göndermekte midir?

- Analar ağlamasın sözü, kan dursun yalanları PKK ile mektuplaşma yalanları yayılmakta, TBMM'de sözde çözüm süreci ile ilgili komisyon kurulması da gündeme alınmaktadır. Sözde akil insanlar heyeti 63 kişi 7 bölgede PKK sözcülüğüne soyunacak bu aklı kararmışlar, PKK'nın kuyruğuna takılacak olan bu 7x9'luklar sözde barışı anlatacaklardır. Samsun ve Sinop'ta püskürtülen BDP'li vekillerin turunu Başbakan Erdoğan bunlara mı tamamlatacaktır?

- Her tarafta ikna odaları kurulacak ve PKK iknacıları Anadolu'ya çıkarılacaktır. Peki bu 63 kişi neyin sürecini kabullendirmeye çalışacaktır? Bunlara göre PKK bir terör örgütü müdürr?PKK'lıları kardeş olarak gösteren Tatar Ramazan herkesi Abdurrahman Çavuş mu sanmaktadır? 

Bunlara 'şehit' diyen Mükremin Çıtır herkesi Feriştah mı sanmaktadır?

Kaderin Böylesine Yazıklar Olsun diyen Orhan bey, Dil Yarası mı diyecektir?

Hülya Koçyiğit çözümü mü yoksa filmlerdeki sahneleri mi anlatacaktır

Enteresan filmlerle anılan Lale Mansur ne anlatacaktır? 
Ayrıca bunların en kıdemlileri niye yoktur? 
Mesela Cengiz Çandar, Hasan Cemal niye yoktur? Bunlar onca gayretlerine rağmen afaroz mu edilmiş yoksa terfi mi almıştır? 

Bunlar iki ay sonra 7x9'luk oynayarak Başbakan'a sığınacaktır. Bizim sözlerimiz Başbakan Erdoğan'ı kızdırmış: Bilmelisin ki edep konusunda bize söz söyleyecek en son kişi bile değilsin!