Müjde Ar Siyaset Konuştu Twitter Yıkıldı

Müjde Ar Siyaset Konuştu Twitter Yıkıldı

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı'na konuk olan oyuncu Müjde Ar, Kürt sorunu ve İmralı görüşmeleri ile CHP üzerine ilginç açıklamalarda bulundu.


MÜJDE AR SİYASET KONUŞTU TWİTTER YIKILDI

Oyuncu Müjde Ar'dan Kürt sorunu ve İmralı görüşmeleri ile CHP üzerine ilginç açıklamalar..

Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı'na konuk olan oyuncu Müjde Ar, Kürt sorunu ve İmralı görüşmeleri ile CHP üzerine ilginç açıklamalarda bulundu.
Sosyal demokrat hareketin önemli isimlerinden Ercan Karakaş'ın eşi olan Ar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.


"DİYARBAKIR'DAKİ CENAZELERE KATILMAYI DÜŞÜNDÜM"

"Çok alçakça bir şey olduğu çok açık. Üç tane kadın üç insan geçmişi ne olursa olsun. Çok da durumlarını bilmiyorum. Sakine Cansız'ın Diyarbakır'da yattığını biliyorum. Hüseyin Aygün'ün taziye ziyaretini tabi ki destekliyorum. Ben de o bölgenin insanı olsam ben de giderdim. Hatta, sade bir vatandaş olarak o cenazeye gitsem mi diye düşündüm. Ya bu insanların başka işi gücü yok mu. Sadece başkalarınn yapıp ettikleri üzerinden kancayla çekip.. Kaçırıldığı zaman da kendisi gitti diyenler oldu CHP içinde. Kabalık siyasetin içine öyle işlemiş ki kimse bundan kendini alıkoyamıyor."


"KEŞKE KILIÇDAROĞLU DEĞİL DE BAŞKASI OLSAYDI"
"Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğini yorumlamak bana düşmez ama beğenmiyorum. Zayıf ve yetersiz buluyorum. Ercan'a da (Karakaş) diyorum, ne biçim parti bu diyorum. Orada da bir atalet var. Yeni CHP deniyor ama Hüseyin Aygün'e bunları yapmak mı yenilik. Ben sıkıldım artık bunlardan. Benim gönlümden tabi ki kocam geçer ama kocam genel başkan olsun demiyorum. Kılıçdaroğlu'nun yanına seçtiği kadrolara baktığımda, o kadar MYK değişti ama hala nasıl insanlarla çalışmak istiyor anlamadım. Keşke Baykal'ın başına gelenlerden sonra böyle paldır küldür olmadan, zaman içinde başka biri olsaydı diye düşünüyorum."

"KÜRTLERİN BÜTÜN HAKLARI VERİLMELİ"
"Bu savaş bitmeli. Barış olmalı ve Kürtlerin bütün hakları verilmeli. Anadilde eğitimi gayet tabi destekliyorum. Ben de anadilimde eğitim yapmak istiyorum. Ne demek yapma... Ben bunun bölünme değil aksine bütünleştirici olduğunu düşünüyorum."