MUHARREM İNCE'NİN ERDOĞAN'A SORULARI TWITTER'İ SALLADI

MUHARREM İNCE'NİN ERDOĞAN'A SORULARI TWITTER'İ SALLADI

CHP'nin partili ve vatandaşlar tarafından sevilen milletvekillerinden Muharrem İnce AKP ve Erdoğan'ın Teröre karşı iddiası ile düzenledikleri Yenikapı Mitingini Twitter hesabından öyle bir gündeme getirdi ki.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenledikleri mitingi gündeme getirdi.

İNCE SORDU TAKİPÇİLERİ "RT" ETTİ

Erdoğan ve Davutoğlu'nun "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingine katılmalarını sert bir biçimde eleştirerek, "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayanlar, oy uğruna terör mitingi bahanesiyle parti mitingi yaptılar" dedi. İnce'nin AKP ve Erdoğan'ın geçmişte kurduğu cümleleri soru biçimde tweetlemesi ortalama 500'ün üzerinde paylaşımla kısa sürede sosyal medya gündemine oturdu.

TERÖRE GÖZ YUMANLARIN

Kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili İnce, "Bağımsızlığımızın simgesi bayrağımız teröre, terör örgütün silah depolamasına göz yumanların ihanetinin ve başarısızlığının kamuflajı olamaz" ifadelerini kullandı.

İŞTE İNCE'NİN YAZDIĞI TÜM MESAJLARI

1-157.jpg2-147.jpg3-114.jpg4-078.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı