MUHARREM İNCE'DEN ERDOĞAN'A ŞOK SÖZLER

MUHARREM İNCE'DEN ERDOĞAN'A ŞOK SÖZLER

Utanmadan bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz? O sırada ne yaptığını bilmiyoruz.

CHP'li İnce, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a eleştiri yaptı.

Bugünkü konuşmayı yapıp yapmamayı çok düşündüğünü dile getiren İnce, dünden bu yana çok düşündüğünü ve konuşmaya karar verdiğini ifade etti.

Türkiye'nin ciddi bir terör sorunu olduğunu belirten İnce, ekonomiyle, işsizlikle, eğitimle, sağlıkla ilgili sorunlar olduğuna dikkat çekti. Siyaset kurumun ise bu sorunları çözmek için varolduğunu anlatan İnce, "Ama Türkiye'nin daha önemli bir sorunu var; Türkiye'nin Recep Tayip Erdoğan sorunu var. Türkiye bu sorunu çözmeden hiçbir sorununu çözemez. Ama ne yazık ki siyaset bu sorunu çözemiyor. Bu siyasetin alanının ötesine geçti, tababetin sorunu oldu." diye konuştu.

İNCE'NİN DİĞER AÇIKLAMALARI

Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı aldatılamaz, kandırılamaz. Kandırılırsa, aldatılırsa yönetilmeyen bir ülke olur Türkiye. Aldatılan, kandırılan, kendi sözlerini yalanlayan bir kişi bu ülkede cumhurbaşkanı. 1 Kasım'da yeni milletvekillerini seçmeye ihtiyacımız yok bizim; yeni cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Zaten bu milletvekilleri iki aylık, memleket yanıyor, yangın yeri Meclis kapalı.

"BOSTAN KORKULUĞU MUYDUN?"

PKK silah yığınağı yaparken sen ne yaptın o arada, bostan korkuluğu muydun? PKK silah yığınağı yaparken sen ayakkabı kutularına dolar mı saklıyordun? Siz bu ülkeyi yönetmiyor musunuz; siz nasıl Başbakan ve Cumhurbaşkanısınız? Utanmadan bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz? O sırada ne yaptığını bilmiyoruz.

"ŞEHİT BABASINA KARAKTERSİZ DENİR Mİ?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığı kelimeleri okuyup eleştiren İnce, Erdoğan'ın "5 evladını feda etmeye hazır olan babalar da var, karakteri bozuk olanlar da" açıklamasını eleştirdi.

Milli Savunma Bakanı'nın nerde olduğunu ve ne iş yaptığını soran İnce, Genelkurmay Başkanlığı'nın bu hain saldırının saatini neden açıklayamadığını sordu. "O saatlerde maçta şaklabanlık yapan Başbakanı mı koruyorsunuz?" diye soran İnce, Başbakan'ın şehit çocuğu üzerinden istismar yaptığını kaydetti. Başbakan Davutoğlu'nun "Kahraman şehitlerimiz tahliye edilmiştir." açıklamasını da eleştiren İnce, utanmadan bunu söylediğini ifade etti.

Kaynak: Onedio / Ajanslar

Kaynak:Haber Kaynağı