MUHARREM İNCE TAKVİM'E TWİTTER'DA PATLADI

MUHARREM İNCE TAKVİM'E TWİTTER'DA PATLADI

İnce iddiaları yalanladı.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bazı yayın organlarında hakkında çıkan iddialarla ilgili twitterda açıklama yaptı.

İnce, "Havuz medyasının gazetesi 3 gündür şahsımla ilgili yalan ve iftira dolu haberler yapmaktadır. Bu gazetenin çirkin üslubu yeni değildir, daha önce muhabiri benimle ilgili yaptığı haber nedeniyle ceza aldı, tazminata mahkûm oldu. Şimdiki iğrenç kampanyasında da doğru olan tek şey konakladığım otelin adıdır ama yazdıkları otel ücreti de yalandır. Şu anda eşimle Bodrum’dayım, oğlum da gelecek, telefonum açık, ailemin ulaşamadığı yalan,... Genel Başkanın fırçaladığı yalan, danışmanımın ulaşamadığı yalan...  Yalanlar bunlarla da sınırlı değil. Gerisi yargıda... Dostlarım rahat olsun, sizi üzecek bir şey yapmam." dedi.

TAKVİM GAZETESİ BÖYLE HABER YAPMIŞTI

Muharrem İnce'nin tepki verdiği Takvim gazetesinin ilgili haberi şöyle;

Türkiye'nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Bodrum, Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Yalova'nın çiçeği burnunda belediye başkanı Vefa Salman'ı ağırladı. Ramazan olmasına rağmen biraları ard arda tüketen İnce, TAKVİM'in objektifine yakalanınca sırra kadem bastı. Sosyal medyanın fenomenlerinden biri olan İnce, gelen on binlerce tepkiye karşı sessiz kalmayı tercih etti. TAKVİM'in yine telefonla ulaşmaya çalıştığı İnce'nin tekneye atlayıp, Bodrum'da bir koya gittiği belirtildi. Geceliği bin liralık otelden kaçan İnce'ye ailesinin bile ulaşamadığı iddia edildi. Ancak Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel, İnce'nin Ankara'daki danışmanlarından birine ulaşmayı başardı. İlginç bir detay da o zaman ortaya çıktı. Muharrem İnce'ye, danışmanının da tüm çabalara rağmen ulaşamadığı anlaşıldı. 

İNCE'Yİ FIRÇALADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bu görüntü nedeniyle İnce'ye tepki gösterdiği iddia edildi. TAKVİM'in haberinden sonra İnce'ye haber gönderen Kılıçdaroğlu'nun, "Biz halkla kaynaşmak için birçok proje geliştiriyoruz. Dindar bir adayı bile tepkilere rağmen Köşk adayı yapıyoruz. Sen Ramazan'da alkol alıyorsun. Bu kabul edilemez" dediği öğrenildi.

 

ince2.pngince1.png

Kaynak:Haber Kaynağı