MUHARREM İNCE KILIÇDAROĞLU GELİNCE BUNU YAPTI

MUHARREM İNCE KILIÇDAROĞLU GELİNCE BUNU YAPTI

İşte günün fotoğrafı!


Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba için Dolmabahçe Meydanı'nda düzenlenen törene çok sayıda siyasetçi katıldı. 

BAYKAL İNCE YANYANA
Siyasetçiler arasında da CHP'liler çoğunluktaydı. CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Seba için düzenlenen dini törene ilk gelen isimlerdendi. Bir başka eski Genel Başkan Hikmet Çetin de ordaydı. CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce de Seba'yı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. 

BAYKAL'DAN ŞÖVALYE BENZETMESİ

Süleyman Seba'nın bütün spor camiasının gönlünde yer tutmayı başardığını söyleyen CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Spor gibi her an çeşitli gerginliklerin yaşanacağı, çatışmaların, kavgaların ortaya çıktığı, şike gibi olayların kendisini gösterdiği bir dünyada, bir şövalye olarak spor camiasının gönlünde çok önemli bir yer edindi" dedi. 

SİYASETÇİLER SEBA'YI ÖRNEK ALMALI

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce de benzer bir değerlendirmede bulunarak, "Ülkemiz için kaygılanıyordu. Kafa yoruyordu. Yüreği ülke sevgisiyle doluydu. Bugün spor dünyasına belki örnek olarak gösteriliyor ama bence siyaset dünyasına örnek gösterilmesi lazım. Bugün burada her renkten insan var. Sadece Beşiktaş gol attığında sevinenler yok. Beşiktaş gol attığında üzülenler de var. Siyasetçiler de bir gün uğurlanırken sadece kendisine oy verenlerin tarafından değil, oy vermeyenlerin tarafından uğurlanacağını düşünmeli, Süleyman abiyi örnek almalılar" diye konuştu. 

KILIÇDAROĞLU GELDİ, İNCE BAYKAL'IN YANINDAN AYRILDI

Baykal ve İnce Seba'nın tabutunun başında yan yana durdu. Bir süre sonra protokol kalabalıklaştı. Baykal Cuma namazı kılmak için camiye geçti. Camiden çıkan Baykal tekrar cenaze için saf tuttuğunda bu kez yanında İnce yoktu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gelince, İnce arka sıraya geçti. Bu kez Baykal'ın yanında Kılıçdaroğlu ve Eski Bakanlardan Hüsamettin Özkan vardı. Baykal ve Kılıçdaroğlu her konuştuğunda, İnce'nin uzaktan bakması dikkat çekti.

İMAM'IN ANONSU TEPKİ ÇEKTİ

Dolmabahçe Valide Sultan Camisi'nin imamı eline mikrofonu alıp "Bir adım geriye çıkmanızı istirhram ediyorum. Değerli devlet erkanımızın ön tarafta rahat olmadığını ..."diye anons edecekti ki, Meydanı dolduran kalabalıktan yuh sesleri yükseldi. Anonsunu yarıda kesmek zorunda kalan İmam, hemen Cenaze namazının nasıl kılınacağını tarif etmeye başladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı