Muharrem İnce, Bilal Erdoğan için öyle bir şey söyledi ki!

Muharrem İnce, Bilal Erdoğan için öyle bir şey söyledi ki!

Muharrem İnce, yolsuzluk operasyonunu değerlendirdi.

HER ŞEY "İSTİKBİLAL" İÇİN

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem İnce, Başbakan Erdoğan'ın "Yolsuzluk, babadan oğla geçer" sözünü hatırlatarak "Bir korkun yoksa gönder oğlanı versin ifadesini. Niye korkuyorsun? Gönder Bilal'i. Sayın Başbakan İstiklal Savaşı verdiğini söylüyor. Seninki İstikbilal Savaşı. Her şey Başbakan'ın oğlu 'İstikbilal' için yapıldı" dedi.

"ÇİKOLATALAR HELAL PARA İLE ALINDI"

İnce, gazetecilere yeni yıl için çikolata ikram etti. Çikolataların "Ayakkabı kutusundan çıkan paralar değil, helal para ile alındığını" belirten İnce, "Yeni yılınızı helal çikolata ile kutluyorum" dedi. Toplantıda ilk olarak Türkiye'de yasama, yürütme ve yargı erkinin temsil ettiği 3 Y'nin, artık RTE'ye döndüğünü ifade eden İnce, "Yeni yılda, ayakkabı kutularından dolarların çıkmadığı, camilerde miting yapılmadığı, bağırsakları temizlenmiş bir Türkiye diliyorum" dedi.

"SEN KİMSİN POSTA KOYUYORSUN?"

İstanbul merkezli operasyonun Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinde karşılaştığı en büyük yolsuzluk olayı olduğunu vurgulayarak, "Polis, medya, savcılar ve mahkemeler suçlu, o ise haklı" diyen İnce, şöyle devam etti: "Öncelikle sormak lazım 'Sen ne iş yaparsın?' Sen boşuna kabadayılık yapıyormuşsun. Boşuna duruyor muşsun orada. Başbakan'ın işi ayakkabı kutularından çıkan dolarları aklamak değildir. Sana bu ülkenin anahtarını versek, yine çıkar meydanlara mağdur edebiyatı yaparsın. Sayın Başbakan, sandıkta yolsuzluğun hesabı verilmez. Sandıkta siyasi hesap verilir. Rüşvetin, yolsuzluğun hesabı sandıkta değil, yargıda verilir. Sen kimsin de meydanlarda savcılara posta koyuyorsun? İşini yapan savcıları infaz ediyorsun.''

Kaynak:Haber Kaynağı