MUHALİF YAZARLAR BİRBİRİNE GİRDİ

MUHALİF YAZARLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Hemen her gün şehit haberlerinin geldiği,bir çok ilçede sokağa çıkma yasaklarına rağmen şiddetli çatışmaların yaşandığı ülkemizin, muhalif yazarları köşelerinden birbirlerine ağır ithamlarda bulunuyor

AKP iktidarının kapalı kapılar ardında süren çatışma ve ayrılıklarına rağmen "Kol kırılır yen içinde kalır" mantığı ile uzlaşıp birlik ve beraberlik görüntüleri verdiği günlerde, CHP ile seçim ittifakı yapılacağı söylenen, Perinçek'in yazarı ile eski CHP Milletvekiline ait Yurt Gazetesi yazarı birbirlerine girdiler.

İŞTE KAVGANIN AYRINTILARI

Ankara'da mukim ‘Sebo’ lakaplı bir yazar var. Ama biz bu yazıda ondan Sabahattin Önkibar diye bahsedeceğiz.
İlk zamanlar Türkiye Gazetesi ile TGRT’de konuşlanmış ve Enver Ören'in 'has evladı' idi bu Sabahattin Önkibar.
Sonrasında Aydın Doğan ve Cem Uzan ile de çalıştı.
Yaşamayı sever. Sosyal çevresi de iyidir.
Sabahattin Önkibar’ın siyasetçiler ile de arası hep iyi olmuştur.
Süleyman Demirel ve Mesut Yılmaz, bir dönem yaşadığı sağlık sorunlarıyla yakından ilgilendiler. Maddi manevi fedakârlıktan kaçınmadılar. Allah Sabahattin Önkibar’ı bize bağışladı.

Yalçın abisini Tansu Çiller'ci diye dışlattı. Ama olsun. Şimdi bir kolu Melih Gökçek kardeşinde, diğer kolu Fethullah Gülen'e karşı olma adı altında AKP'de. Paralel bir tavırla paralel ile mücadele ediyor. Başbakan 
Davutoğlu’nu mu koruyor yoksa?
Bu Sabahattin Önkibar, Aydınlık Gazetesi’ndeki köşe yazısında bize sataşmış.
Dinle Sabahattin Önkibar…

Durdu Özbolat'ın Yurt Gazetesi, editoryal bağımsızlığı olan bir gazetedir. Olaylara tarafsız bakar, kamuoyu için olaylara ayna olmaya çalışır.
Ancak Yurt ve Durdu Özbolat taraftır. Atatürk'ten taraftır, ezilen Alevi kitlesinden taraftır. Biz ezilenlerin yanındayız. Laik düzene inanıyoruz.
Bize sataşmışsın ama maddi hataların var Sabahattin Önkibar…
Hata 1- Durdu Özbolat Kahramanmaraş Milletvekilliğine aday olmayacağını gençlerin önünü açmak adına 2013 yılında ilan etti. Ve sözünde de durdu. İsteseydi Maraşlılar onu her zaman seçip Meclis’e gönderirler. Göreceksin yine seçecekler zaten, merak etme sen.

Hata 2- Fetocu dediğin yazarın yazısı, ‘konuk yazar’ olarak, Genel Yayın Yönetmenimiz Veysi Şahin'in isteği ve Rota Haber Sitesi'nin izni ile yayınlamıştır. Üstündeki imza bizi ilgilendirmez.

Yazıyı okumadan kulaktan dolma yazdığın belli. O köşeden alıntı yapılmasının tek sebebi var. O da Dağlıca'da hainler askerlerimizi şehit ederken, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun maç izlediğine dair ajans haberiydi. Yazar, ajans haberini alıntı yaparak baskının ve Başbakan Davutoğlu’nun o saatlerde ne yaptığının kupürünü veriyordu. Biz de 'aşırma' yerine haber kaynağına atıfta bulunmak için o yazıyı koyduk.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ..

Kaynak:Haber Kaynağı