MUHALİF MASKESİ İLE ERDOĞAN'A ÇALIŞANLAR

Seçime günler kala kendisini Atatürkçü, Ulusalcı olduğunu iddia eden bir kısım halkın sandığa gitmemesi için uğraşmakta.

Kim mi? Hani Ekmelettin İhsanoğlu dış güçlerin adayıdır, sonunda ülke bölünecek diyenler. Bir yandan terörist Öcalan bu süreç sonunda serbest kalacak diye iddia ederken diğer yandan tv ekranlarında terörist başı Öcalan için o da serbest kalmalı diyenler.

İhsanoğlu’nu karalamak için, sosyal medya üzerinden gerçek olmayan fotoğraflar paylaşarak her türlü iftira ve yalanla engel olmaya çalışmak mı Atatürkçülük?
Birde tutturmuşlar “olsun başka aday çıkaralım ama onurumuzla kaybedelim”. Siz savaş meydanına kaybetmek için çıkan bir Kumandan gördünüz mü? Bu iki türlü bir futbol maçımı ki bugün çıkıp kaybedip yarın telafi edelim.
Mücadele doğru onurlu olmalı, sevmeyebilirsin,istemeyebilirsin ama ne olursa olsun yalan ve iftira ile insanları kafalarını karıştırmaya hakkınız yok.

Hani bir söz var ya çocukluğumuzdan beri söylediğimiz; Atatürk bugün yaşasaydı! Evet, Atatürk bugün yaşasaydı “yüzünüze tükürürdü”.

Yakın zamanda Emine Ülker Tarhan’ın Çankaya’ya yakışacağını yazmıştım. Keşke aday olabilse idi. Daha doğrusu ben Ulusalcıyım, Atatürkçüyüm diyerek nara atanlar koltuk sevdası derdine düşmese ve Sayın Tarhan’ın adaylığı için imza atma cesaretini gösterebilselerdi.

En azından Sayın Tarhan’ın adaylığı stratejik olarak seçimi boykot etmek isteyen seçmeni sandığa götürür ve Erdoğan’ın ilk turda seçilmesini engellerdi. Hepimizin bildiği gibi seçimde kazanan kullanılan geçerli oy üzerinden en fazla oy alan aday olacak.
 
Gerek Gezici Araştırma Şirketi, gerek Adil Gür gerekse AKP ye yakınlığı ile bilinen ANAR araştırma şirketi yaptıkları araştırmalarda bu seçimde kazananı sandığa gidecek insanların sayısının belirleyeceğini iddia ediyor.
AKP tarafının en fazla güvendiği kesim maalesef seçimi boykot etmesini umduğu Ulusalcı kesim.
Durum apaçık ortada, önümüzde üç aday;

Biri PKK ile yakınlığı ile bilinen eli kanlı katil Öcalan'a özgürlük diye tutturan ve özerklik isteyen Demirtaş, diğeri Ulusalcıların benimsemedikleri İhsanoğlu ve çok iyi tanıdığımız Erdoğan.

İhsanoğlu’na oy vermem diyen ve Atatürkçü, Ulusalcı olduğunu iddia eden kesim PKK nın meclisteki yasal temsilcisi bir partinin adayı Demirtaş’a mı oy vereceksiniz?

Ben size söyleyeyim İhsanoğlu’na Oy Vermem sandığa gitmem diyenler bakın sandığa gitmeyerek kime oy verecek?

Bir iki ayyaşın yaptığı yasa diyerek Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarına el altından hakaret eden, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanına mı oy vereceksiniz?
Terörist PKK ve Sözde lideri eli kanlı Öcalan ile gizli pazarlıklar yapan ülkenin Güneydoğusu'nu neredeyse devlet kontrolünden çıkaran,
17-25 Aralık günleri paraları sıfırlayan, yolsuzluk ve şaibelerle anılan,
Yurt içi ve dışında terör örgütlerine destek vermekle suçlanan,
Gezi protestoları sırasında kendi masum halkını gazla zehirleyip, onlarca gencin ölümüne ve yaralanmasına neden olan, başından vurularak öldürülen masum küçük bir beden için miting meydanlarında yuh çektiren,
Polise emri ben verdim diyerek ölümleri yasal hala getirmeye çalışan,
Ülkede özgürlükleri kısıtlayan ve rejimin değişmesini savunan,
Demokrasinin olmazsa olmazı kuvvetler ayrılığı ilkesini ayak bağı görerek yargı kararlarını bile hiçe sayan,
Askerin başına çuval geçirilirken “ne notası veriyorsunuz “diyen
Ben bu davaların savcısıyım diyerek Türk Silahlı Kuvvetlerinin Vatansever Askerlerine kurulan kumpasta başrolü oynayan şimdi yan çizen.
Bütün milliyetçilikleri tarihe gömdük diyerek, Türküm demeyi, çocukluğumuzdan beri okuduğumuz andımızı yasaklayan zihniyete mi oy vereceksiniz?

Yoksa

Ülkenin bölünmez bütünlüğü savunan, bu ülkenin dili, bayrağı tektir 
Ben Türk Oğlu Türk’üm diyebilen ve Türklüğü ile gurur duyan
Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı kalacağını her fırsatta deklare eden 
Din ve devlet işlerini birbirine karıştırmak “en büyük ahlaksızlıktır “ diyerek her seferinde Laik bir devlet anlayışını savunan
Eğitimli, saygı duyulan bir insana sırf dindar olduğu için mi oy vermeyeceksiniz?

Sonuçta adaylar ortada ve artık sandığa gidip seçim yapma zamanı.

İnsanları sandıktan uzak tutmaya çalışanlara sesleniyorum;

Ya çıkın delikanlı gibi Erdoğan’a destek verdiğinizi söyleyin ya da insanları provoke ederek seçime gölge düşürmeyin.Bunun vebali altında kalırsınız.Kullanmadığınız her oy Erdoğan hanesine yazılır.

Geldiğimiz noktada olay çok açık ve net; ya seçime gidip oy kullanacağız ya da sandığı protesto ederek “Padişahım Sen Çok Yaşa” diyeceğiz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar