MUHABİRDEN ERDOĞAN'I ÇILDIRTAN SORU

MUHABİRDEN ERDOĞAN'I ÇILDIRTAN SORU

.

ERDOĞAN SORUYA YANIT VERMEK YERİNE NE YAPTI


Başbakan Erdoğan, havalimanında yaptığı açıklamada Zaman gazetesinin bugün yayınladığı anketi soran muhabiri azarladı. Erdoğan, o anketin paralel yapının anketi olduğunu iddia etti. İşte Erdoğan’ı kızdıran soruya verdiği cevap…
SORU: Siyasetin yeniden dizayn edilmesiyle ilgili söylemleriniz var. bugün de Zaman gazetesinde bir anket yayınlandı. Ak Parti’nin oyu yüzde 34,6, cumhurbaşkanı olarak şahsınızın oyu yüzde 16. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün göreve davet edilmesiyle ilgili söylemleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Erdoğan sosyal medyaya sızan MİT raporu hakkında gelen bir soruya  yanıt vermek yerine muhabiri böyle azarladı.

SEN İNANIYOR MUSUN BUNA?

Bunu değerlendirmeme gerek yok da, sen inanıyor musun buna? Senin mensubu olduğun gazete başka bir anket yayınlamıştı. Seninkine mi inanalım, buna mı inanalım? Ben de diyorum ki senin mensubu olduğun gazete de bir anket yayınladı. İşte bu anketin adı paralel yapı firmasının anketidir. Tamam? Bunlar duymaz uydururlar, dert başka. Bunlar kendilerine göre bu ülkede bir irade oluşturabileceklerini zannediyorlar. Bunu oluşturamayacaklar.

Kaynak:Haber Kaynağı