MÜEZZİN EVLİ KADINA KURAN ÖĞRETİRKEN BASILINCA

MÜEZZİN EVLİ KADINA KURAN ÖĞRETİRKEN BASILINCA

Eşi F.U.'nun bir gün gece vardiyasına gittiğinde amcasının evine bıraktığı Ö.U., bir ara aynı apartmanda oturan müezzin A.B. ile mesajlaştıktan sonra Kuran öğretecek diye onun evine gitti.

BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde, evli kadınla ilişkisi olduğu iddia edilen müezzin A.B., Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan soruşturmanın ardından meslekten atıldı.

KURAN DERSİNDE İLİŞKİ BAŞLADI

Bandırma'da oturan ve özel bir şirkette işçi F.U., ilçedeki bir camide müezzinlik yapan A.B.’den kendisine Kuran öğretmesini istedi. İddiaya göre, teklifi kabul eden müezzin, F.U.’nun evinde derslere başladı. Dersler sırasında müezzin ile F.U.’nun eşi Ö.U. arasında yakınlaşma ve ilişki başladı.

AMCASININ OĞLU YAKALANDI

Eşi F.U.'nun bir gün gece vardiyasına gittiğinde amcasının evine bıraktığı Ö.U., bir ara aynı apartmanda oturan müezzin A.B. ile mesajlaştıktan sonra Kuran öğretecek diye onun evine gitti. Ö.U. uzun süre dönmeyince müezzinin evine giden eşinin amcasının oğlu A.U. aralarında ilişki olduğunu anlaşınca tepki gösterdi. Mahalle sakinlerinin de katılmasıyla çıkan kavgada müezzin A.B., kıyasıya dövüldü. Ambulansla Bandırma Devlet Hastanesi’ne kaldırılan müezzin A.B. tedavisinin ardından taburcu oldu.

Bu gelişmelerden sonra Diyanet İşleri Başkanlığı müezzin A.B. hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma sonunda müezzin A.B meslekten atıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı