MOTOSİKLETLİNİN KORKUNÇ ÖLÜMÜ

MOTOSİKLETLİNİN KORKUNÇ ÖLÜMÜ

Trafik polisleri, her iki sürücünün de hatalı olduğunu söyledi.

BAYRAMPAŞA'da, motosiklet sürücüsü Salih Beyaz, emniyet şeridinde ilerlerken, yolcu indirmek için duran kamyonetin açılan kapısına çarptı. Motosikletten fırlayan 23 yaşındaki Beyaz olay yerinde hayatını kaybetti. Trafik polisleri, her iki sürücünün de hatalı olduğunu söyledi.

KAMYONETİN AÇILAN KAPISINA ÇARPTI

Kaza, saat 18.00 sıralarında 0-3 TEM Bağlantı Yolu'nun Aksaray yönünde, Sağmacılar mevkiinde meydana geldi. Osman Güzel, kullandığı 34 TV 1448 plakalı kamyonette bulunan arkadaşını indirmek için emniyet şeridinde durdu. Bu sırada, emniyet şeridinde seyir halinde olan Salih Beyaz’ın kullandığı 19 KH 010 plakalı motosiklet, kamyonetin açılan kapısına çarptı.

BAŞINDA KASK OLMASI BİLE YETMEDİ

Motosikletten fırlayan 23 yaşındaki Salih Beyaz, başında kask olmasına rağmen olay yerinde feci şekilde can verdi. Savrulan motosiklet de yaklaşık 150 metre mesafede durabildi. Yapılan incelemenin ardından Salih Beyaz’ın cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Osman Güzel ile yanındaki kişi ise gözaltına aldı. Trafik polisleri, her iki sürücünün de hatalı olduğunu söyledi.  Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

6 AY ÖNCEKİ HIZ GÖRÜNTÜSÜ

Bu arada, kazada hayatını kaybeden Salih Beyaz'ın kendisine ait Facebook hesabında motosikletiyle çekilmiş fotoğraf ve videolar paylaştığı görüldü. Beyaz'ın, 6 ay önce cep telefonu kamerasıyla çektiği ve sosyal medyada paylaştığı bir video görüntüsünde ise, Taksim tünelinde motosikletiyle hız yapan bir arkadaşını görüntülediği ortaya çıktı. Videonun başlığına konulan 250 kmh ibaresi dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı