MOTOSİKLETLER ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

MOTOSİKLETLER ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

HATAY'ın Yayladağı İlçesi'nde iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 22 yaşındaki Ercan Yasin Gaffar öldü, Yavuz Çetin ve Harun Özdemir yaralandı. Ercan Yasin Gaffar'ın kullandığı motosiklette ise 1 kilo esrar ele geçirildi.Kaza,...

HATAY'ın Yayladağı İlçesi'nde iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 22 yaşındaki Ercan Yasin Gaffar öldü, Yavuz Çetin ve Harun Özdemir yaralandı. Ercan Yasin Gaffar'ın kullandığı motosiklette ise 1 kilo esrar ele geçirildi.

Kaza, Yayladağı- Samandağ Karayolu üzerindeki Eğerci Mahallesi meydana geldi. Yavuz Çetin yönetimindeki 31 H 0885 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen Ercan Yasin Gaffar yönetimindeki 31 LT 368 plakalı motosiklet iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kazada Ercan Yasin Gaffar olay yerinde hayatını kaybederken diğer sürücü Yavuz Çetin ile Gaffar'ın kullandığı motosikletle bulunan Harun Özdemir yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından götürüldüğü Antakya Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Bu arada yapılan inceleme sırasında ölen Ercan Yasin Gaffar'ın kullandığı motosiklette 1 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı