MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ EMLAKÇI DÜKKANINA DALDI

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ EMLAKÇI DÜKKANINA DALDI

BURSA'da dikkatsizlik sonucu kullandığı motosikletin kontrolünü kaybeden 62 yaşındaki Ali Adak, bir emlakçı dükkanının camlarını kırarak içeri girdi....

BURSA'da dikkatsizlik sonucu kullandığı motosikletin kontrolünü kaybeden 62 yaşındaki Ali Adak, bir emlakçı dükkanının camlarını kırarak içeri girdi. Adak'ın ağır yaralandığı kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


Kaza, saat 16.00 sıralarında meydana geldi. 16 F 8941 plakalı motosikleti ile Atatürk Bulvarından Hal Yanı Sokağa dönüş yapan Ali Adak, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklette elini gazdan çekemeyen Adak, emlak dükkanından içeri daldı. Camları kırarak işyerine giren motosiklet, dükkanın içerisindeki duvara çarparak durabildi.


Kazada motosiklet sürücüsü Ali Adak ağır şekilde yaralanırken, o sırada işyeri sahibi kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, kırılan camların arasında kanlar içerisinde kalan Adam'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdüı. Tedavi altına alınan Ali Adak'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildiridi.


İşyerine giren motosiklet kurtarıcı yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, işyerinde maddi hasar meydana geldi. Kaza anı ise bir başka işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


SA(FK/SSA)

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ EMLAKÇI DÜKKANINA DALDI

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ EMLAKÇI DÜKKANINA DALDI

Kaynak:Haber Kaynağı