Mısır'da başbakan Kandil'in istifa ettiği iddia edildi

Mısır'da başbakan Kandil'in istifa ettiği iddia edildi

Ordunun dün yayınladığı muhtıra ile halkın taleplerinin karşılanması için siyasilere 48 saat süre tanıdığı Mısır’da, kabinede yaşanan istifaların ardından şok bir iddia ortaya atıldı.

El Arabiya nın geçtiği habere göre MısırBaşbakanı Hişam Kandil in istifa ettiği iddiaedildi. Ancak Reuters haber ajansı MısırAdalet Bakanı nın bu iddiayı yalanladığını bildirdi.

Dün Turizm , Çevre , İletişim ve Hukuk İşleri bakanları istifalarını verirken bugün de Dışişleri Bakanı Muhammed Kamil Amr istifasını sundu.

SÖZCÜLER DE İSTİFA ETTİ
Mısır Cumhurbaşkanlığı sözcüleri Ömer Amir ve İhab Fehmi ile hükümet sözcüsü Alaa el-Hadidi nin istifalarını sundukları belirtildi.

AA muhabirinin diplomatik kaynaklardan aldığı bilgiye göre , Cumhurbaşkanlığı resmi sözcüleri Amir ve Fehmi , istifalarını Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ye sunarak , Dışişleri Bakanlığındaki eski görevlerine geri dönmeyi talep etti.

Öte yandan , Mısır Hükümeti Sözcüsü Alaa el-Hadidi nin de "halkın taleplerine" destek olmak amacıyla istifa ettiği ...... Haberin devamini okumak icin TIKLAYINIZ