MİNİBÜS ÖNÜNDEKİ OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI: 2 ÖLÜ, 12 YARALI

MİNİBÜS ÖNÜNDEKİ OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI: 2 ÖLÜ, 12 YARALI

İZMİR'in Güzelbahçe İlçesi'nde, kontrolden çıkan minibüs önünde giden otomobile arkadan çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 5'i ağır 12 kişi de yaralandı.

İZMİR'in Güzelbahçe İlçesi'nde, kontrolden çıkan minibüs önünde giden otomobile arkadan çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 5'i ağır 12 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında İzmir-Çeşme Otoyolu Seferihisar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Çeşme'den Narlıdere istikametine seyir halinde olan Yavuz Turşak idaresindeki 35 DEE 83 plakalı minibüsün direksiyon hakimiyetini bilinmeyen bir nedenle kaybetti. Savrulan minibüs önündeki Patrick Clarke (66) yönetimindeki 35 GD 0142 otomobile arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Patrick Clarke, minibüs sürücüsü Yavuz Turşak ile minibüste bulunan Ergün Güntepe (48), Hasan Gündüz (40), Şehmuz Poyraz (18), Abdurrahman Turgay (31), Yılmaz Özgün (43), Ahmet Özbek (37), Ahmet Akçakale (25), Ethem Karataç (57), İsa Öztürk (22), Serkan Turşak (17), Halis Ökmen ve kimliği belirlenemeyen bir erkek yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ergün Güntepe ile çarpışmanın etkisiyle araçtan fırlayıp sulama kanalına düşen kimliği belirsiz kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılardan Yavuz Turşak, Hasan Gündüz, Şehmuz Poyraz Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Abdurrahman Turgay, Alsancak Devlet Hastanesi'ne, Yılmaz Özgün, Ahmet Özbek Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ahmet Akçakale, Ethem Karataç, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, İsa Öztürk, Serkan Turşak, Halis Ökmen, Patrick Clarke Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Yavuz Turşak, Şehmuz Poyraz, Halis Ökmen, Yılmaz Özgün ve Ahmet Özbek'in hayati tehlikesinin bulunduğu diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Güntepe ile üzerinden kimlik belgesi çıkmayan erkeğin cesetleri savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı