Minibüs direksiyonunda infaz

Minibüs direksiyonunda infaz

İşlettiği birahaneye gitmek üzere direksiyonu oturduğunda kurşun yağmuruna tutuldu.

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, işyerine gitmek için aracına binmek üzereyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla kurşun yağmuruna tutulan Niyazi Dülger (56), hayatını kaybetti. Dülger'in oğlunun da aynı yöntemle bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklandığı öğrenildi. 

Olay, saat 19.00 sıralarında, İnönü Mahallesi Lise Caddesi 53 numara önünde meydana geldi. Gündüz şehir içi minibüs şoförlüğü yapan 56 yaşındaki Niyazi Dülger, işlettiği birahanesine gitmek üzere evinin önündeki 35 FP 584 plakalı minibüsün direksiyonuna oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Aracın önünde duran ve yüzü poşu ile sarılı olduğu belirtilen 1 şüpheli, belinden çıkardığı tabancayla Dülger'e kurşun yağdırdı. Şarjörü boşalttığı kaydedilen saldırgan kayıplara karışırken, vücuduna 13 mermi isabet eden Dülger, ağır yaralandı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince Ödemiş Devlet Hastanesi'ne götürülen Dülger, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapılıp, delil arandı. Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

OĞLU AYNI YÖNTEMLE BİRİSİNİ ÖLDÜRMÜŞ 

Niyazi Dülger'in oğlu Mehmet Dülger'nin, 3 ay önce aracına binmek üzere olan Yurdan Aydın'ın (42) cinayet zanlısı olarak tutuklandığı ortaya çıktı.