Milliyet'in Bu Haberi Twitter'i Salladı

Milliyet'in Bu Haberi Twitter'i Salladı

"Akillere ülkücü" destek haberi öfkelendirdi!

MİLLİYET BU HABERİ YAPTI ÜLKÜCÜLER AYAĞA KALKTI

Kappa Tişört Hediyesi !

Milliyet Gazetesi Haber sitesinde Ceren Büyüktetik/Muş imzası ile yapılan bir haber sosyal paylaşım sitelerinde isyana neden oldu. Verilen haberde Ülkücülerin Muş'u ziyaret eden Akil heyetine destek verdiği manşetinin atıldığı habere Popüler paylaşım sitesi Twitter'de ülkücüler büyük tepki gösterdi. Haberin yayınlandığı 2 den sonra sürekli Milliyet gazetesini ve bu haberi protesto eden paylaşımcılar, takipçilerini Milliyet gazetesi almamaya çağıran twitler attılar. Twitter'de açtıkları YandaşMilliyet HaberiDüzelt  tagı paylaşımcılardan büyük ilgi gördü. Altıncı sıraya kadar yükselen taga haberimizin yapıldığı saatlerde hala yoğun ilgi gösteriliyordu. 


İŞTE MİLLİYET2İN TEPKİ GÖREN HABERİ

Akillere ülkücü destek

Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Grubu Muş sokaklarında gezerek esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Muş Ülkü Ocakları 2. Başkanı Fehmi Koyuncu heyete “Huzur olsun istiyoruz, barışa destek veriyoruz” dedi.
 
Heyet Başkanı Can Paker ve beraberindeki üyeler Ayhan Ogan, Mehmet Uçum, Abdurrahman Dilipak ve Abdurrahman Kurt dün Muş’un İstasyon Caddesi’ndeki dükkanları gezip esnafın süreçle ilgili görüşlerini dinledi. Esnaf sürece tam destek verdiğini ve süreçle birlikte işlerinin iyiye gittiğini anlatarak, doğuya yatırım yapılması gerektiğini vurguladı.

BU FOTOĞRAFI KOYDU
 
 
Heyetin sokakta yürüdüğü sırada üyelerden Abdurrahman Dilipak’ın yanına gelerek kendini tanıtan Muş Ülkü Ocakları 2. Başkanı Fehmi Koyuncu, “Biz barışa destek veriyoruz. Huzur olsun istiyoruz. Bu yönde teklifimizi de Genel Merkez’e ilettik. Ankara’daki arkadaşlarımız bölgeyi iyi bilmiyorlar. Ancak, burada MHP’yi destekleyen birçok arkadaşımız da barışı istiyor” dedi.  
Heyet daha sonra da Muş Alperen Ocakları’nın bulunduğu binanın altındaki bir kahvede vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Burada da vatandaşlardan sürece tam destek gelirken, MHP ve CHP’ye yönelik tepkiler dile getirildi.
 
Paker’den suikast iddiası
Heyet Başkanı Can Paker, halkla konuşurken şunları söyledi: “Hiçbir siyasi partinin sözcüsü değilim. Ancak bu konuda risk alan siyasi iktidar ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bugüne kadar Başbakan’a 22 suikast teşebbüsünde bulunuldu. Bu teşebbüsün nedeni Başbakan’ın değişim isteğiydi.”