MİLLİ MAÇTA BAYRAK SKANDALI VE KAVGA

MİLLİ MAÇTA BAYRAK SKANDALI VE KAVGA

İşte gelişmeler…

TT Arena'da olaylı gece! Milli Takımımızın kalecisi Volkan Demirel, Kazakistan maçı öncesinde stattaki protestolar nedeniyle sahayı terk etti. Türkiye Futbol Direktörü, kalede Volkan Babacan'a şans verdi.

BAYRAK SKANDALI

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda bugün oynanan Türkiye-Kazakistan maçının yardımcı hakemleri, bayraklarını stada getirmeyi unutunca, ilk yarıda korner direklerinin bayrakları ikiye bölünüp birer parçaları kullanıldı.

KOMEDİ ORGANİZASYON

Türk Telekom Arena'nın korner köşelerindeki sarı-kırmızı bayraklar ilk 45 dakika boyunca hakemlerin imdadına yetişti. Karşılaşmanın Rus yardımcı hakemleri Dmitri Mosyakin ve Valeri Danchenko'nun bayraklarını getirmedikleri ortaya çıkınca, Türk Telekom Arena'nın köşe gönderleri ikiye bölündü ve hakemler de bu bayrakları kullandı.

Devre arasında FIFA kokartlı hakemlerden Hüseyin Göçek tarafından stada getirilen bayraklarla sorun çözüldü ve hakemler nizami bayraklarla müsabakaya devam etti.

VOLKAN DEMİREL GERİ DÖNDÜ

Tecrübeli kaleci, maçın ikinci yarısında takım arkadaşı Emre Belözoğlu'yla birlikte TT Arena'ya döndü. Maçın bitimiyle birlikte soyunma odasına giren Volkan; Fatih Terim, futbolcu arkadaşları ve teknik heyetle görüştü.

VOLKAN STATTAN AYRILIRKEN OLAY ÇIKTI

Milli kaleci Volkan Demirel, A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ile yaptığı maçın ardından stattan ayrılırken, güvenlik elemanlarının basın mensuplarına saldırmasıyla olay çıktı. Volkan, Emre ve Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile stattan ayrıldığı sırada, yanlarında bulunan güvenlik elemanlarıyla, görüntü almaya çalışan basın mensupları arasında itişmeler yaşandı.Güvenlik elemanlarının bazılarının sert tavırlarına gazeteciler tepki gösterince, arbede çıktı. Güvenlik elemanları, yaşanan arbede sonrasında basın mensuplarına saldırdı. Bazı basın mensuplarının yumruk ve tekme darbesi aldığı görüldü.Volkan, bu sırada Emre'nin aracıyla stattan ayrılırken emniyet güçleri olayı yatıştırdı. Basın mensuplarıyla güvenlik elemanları arasında bir kordon oluşturan emniyet güçleri, olayın daha fazla büyümesini önledi.

İşte olayın görüntüleri:

video-galeri-font-008.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı