'MİLLİ İTTİFAK SEÇİM MİNİBÜSÜNE SALDIRI

'MİLLİ İTTİFAK SEÇİM MİNİBÜSÜNE SALDIRI

"Bu partiyi kapatacaksınız, kapatmazsanız biz kapatırız" dediğini ve cama yumruk attıktan sonra kaçtığını belirtti.

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) oluşturduğu Milli İttifak'ın seçim minibüsüne yumruklu saldırı gerçekleştirildi. Polis, minibüsün camının kırıldığı saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

YARIN ZONGULDAK MİTİNGİ VAR

SP Lideri Mustafa Kamalak ve BBP Lideri Mustafa Destici'nin katılımıyla yarın Zonguldak'ta yapılacak mitingin duyurusunun yapıldığı Milli İttifak'a ait 67 TF 327 plakalı minibüsün sağ kapısının camı, kimliği belirsiz bir kişi tarafından yumruk atılarak kırıldı. BBP Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Turabi Çelik, saldırının öğle saatlerinde minibüs Terminal Kavşağı'nda park halindeyken yapıldığını söyledi.

Çelik, aracın yanına gelen kimliği belirsiz kişinin, "Bu partiyi kapatacaksınız, kapatmazsanız biz kapatırız" dediğini ve cama yumruk attıktan sonra kaçtığını belirtti. Polise şikayette bulunduklarını ve polisin de saldırganı yakalamak için çalışma başlattığını belirten Çelik, "Yarın Zonguldak'taki miting için anonslar yapılırken aracın yanına geliyor ve yumruk atıyor. Yapanı tanımıyoruz" dedi.

Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, soruşturma sürdürüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı