MİDESİNİ KÜÇÜLTEN CEYDA, YAŞAMA TUTUNAMADI

MİDESİNİ KÜÇÜLTEN CEYDA, YAŞAMA TUTUNAMADI

- İZMİR'de, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde mide küçültme ameliyatı olan Ceyda Yanık, başarılı geçtiği söylenen operasyon sonrasında evine gönderildi. Ağrılarının artması üzerine ikinci kez gittiği hastanede, midesindeki sorunun çözümü...

- İZMİR'de, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde mide küçültme ameliyatı olan Ceyda Yanık, başarılı geçtiği söylenen operasyon sonrasında evine gönderildi. Ağrılarının artması üzerine ikinci kez gittiği hastanede, midesindeki sorunun çözümü için ameliyata alınan Ceyda Yanık, bu kez yaşama tutunamadı.

Bir alışveriş merkezinde yöneticilik yapan 35 yaşındaki Ceyda Yanık, uzun süredir yaşadığı kilo probleminden kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olmaya karar verdi. Yaklaşık bir hafta önce operasyonla midesi küçültülen Ceyda Yanık, bir gün hastanede kaldıktan sonra evine gönderildi. Tedavisine evinde devam edilen Yanık, 4 gün önce mide ağrısı ve kan kusması üzerine tekrar hastaneye getirildi.

KAN DEĞERLERİNİN DÜZELMESİ BEKLENDİ

Hastanede yapılan kontrollerinde, Ceyda Yanık'ın midesinde sıvı biriktiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği açıklandı. Ancak kan değerlerinin yüksek çıkmasından dolayı, ilaç tedavisi uygulanıp hastanenin yoğun bakım ünitesine alındı. Uygulanan tedaviyle kan değerlerinde, düzelme olan Ceyda Yanık, bugün yeniden ameliyata alındı. Cerrahi operasyon sırasında fenalaşan Ceyda Yanık, hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan yakınları ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Ceyda Yanık'ın cenazesinin, nöbetçi savcının incelemesinden sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği açıklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı